Παναθηναϊκός - Βόλος 5 - 1 : Καταιγιστικοί οι "πράσινοι" του Ιβάν, με "killer" τον Καρλίτος

Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λιγκ, μετά από δύο σερί ήττες. "Πετούσαν φωτιές" στη Λεωφόρο οι πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και συνέτριψαν τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Βόλο με 5-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. MVP ο Καρλίτος, με δύο γκολ-μία ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Βόλου όντας εξαιρετικός, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, όπου πέτυχε τέσσερα γκολ και έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις δύο ήττες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη. Οι πράσινοι έπαιξαν αρκετά όμορφα με κορυφαίο Τον Καρλίτος ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, είχε μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

3' Ο Παναθηναϊκός πίεσε ψηλά με τον Καρλίτος να πιέζει στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον Κλέιμαν. Ο γκολκίπερ του Βόλου προσπάθησε να κάνει ντρίμπλα ο Ισπανός του την έκλεψε και έκανε το 1-0.

4' Σέντρα από τα δεξιά του Χατζηγιοβάνη, ο Ρομέρο δεν μπόρεσε να διώξει, ο Ιωαννίδης μπήκε στη φάση, γύρισε ωραία και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. 

34' Ωραία ανάπτυξη του Παναθηναϊκού από τα αριστερά με τον Βιτάλ να δίνει στον Καρλίτος, αυτός έκανε μια υπέροχη μπαλιά με το εξωτερικό προς το δεύτερο δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη να πετάγεται και να σκοράρει με ωραία προβολή.  3-0

45+1' Ο Βιτάλ εκτέλεσε το πέναλτι στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν που έπεσε σωστά, άγγιξε τη μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να την διώξει και το 4-0 για τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός.

58' Μειώνει ο Βόλος με κεφαλιά του Γκουλέν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαριέντος από τα δεξιά.  Ο Γκουλέν κέρδισε τον Κώτσιρα στον αέρα και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.

69' Εκτέλεση φάουλ προς τα αριστερά ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Καρλίτος ο οποίος από κοντά απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-1 του Παναθηναϊκού.

11ΑΔΕΣ

ΠΑΟ : Ο Καρλίτος επανέρχεται στο αρχικό σχήμα και η 11άδα σε σύστημα 4-2-3-1 απαρτίζεται από τους: Διούδη, Κότσιρα, Βέλεθ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλο, Καρλίτος, Ιωαννίδη, Χατζηγιοβάνη και Βιτάλ

ΒΟΛΟΣ :

Στο 4-3-3 του πρωτοπόρου Βόλου, Πουρίτα - Φεράρι βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, ενώ, οι Ρομέρο - Γκρίλο στα στόπερ. Στα χαφ, Μπαρτόλο αριστερά, Φερνάντες δεξιά, Τσοκάνης μαζί τους στο κέντρο, Ροσέρο, Ρεγκατέν και Φαν Βεερτ στην κορυφή της επίθεσης

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:57

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Το Ισραήλ προχώρησε σε νέα αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
05:56
«Αμάλθεια»: Συνάντηση 40 και πλέον κρατών στην Κύπρο ανακοίνωσε ο Κόμπος (ΒΙΝΤΕΟ)
05:55
Επί ποδός καθ'όλη της διάρκεια της νύχτας δεκατρία συνεργεία της Πυροσβεστικής για να επιλύσουν τα προβλήματα
05:53
Τμήμα Μετεωρογίας-1ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
05:48
18 Μαρτίου
ΗΠΑ: Αντιδημοκρατική η διαδικασία των εκλογών - Δεν συγχαίρουν τον Πούτιν
21:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Ραφά
21:20
Ολοένα και περισσότερα κράτη στηρίζουν την πρωτοβουλία για τον ανθρωπιστικό διάδρομο δήλωσε ο Λετυμπιώτης
20:25
Στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκραία στο Ρίο ντε Τζανέιρο
18:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.