Μήνυμα ότι θα τα καταφέρουμε με την πανδημία έστειλαν μαθητές και μαθήτριες στον Υπουργό Υγείας

Αισιόδοξο μήνυμα ότι «όλοι μαζί μπορούμε» να τα καταφέρουμε στην περίοδο της πανδημίας, έστειλαν μαθητές και μαθήτριες του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Όπως είπε, σε δηλώσεις του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους δασκάλους, τη διευθύντρια και την επιθεωρήτρια του σχολείου, προσθέτοντας ότι ήταν συγκινητική η υποδοχή των παιδιών, που του δώρισαν μια μεγάλη χάρτινη μάσκα με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» και μια ζωγραφιά σε ξύλινο κουτί.

Απάγγειλαν επίσης στον Υπουργό κάτι που ετοίμασαν με θέμα την πανδημία και όπως είπε ο κ. Χατζηπαντέλας «μέσα σε λίγες μέρες, από την ημέρα που είχα ανακοινώσει ότι θα επισκεφθώ αυτό το σχολείο, τα παιδιά της 2ης και 6ης τάξης, αμέσως προσάρμοσαν το πρόγραμμα τους και έκαναν κάτι εντυπωσιακό και συγκινητικό».

Αυτό, συνέχισε, μας δίνει ένα μήνυμα πως η νέα μας γενιά, τα παιδιά, μπορούν να κάνουν το κάτι διαφορετικό και να αντεπεξέλθουν στις οποιεσδήποτε συνθήκες.

«Τα παιδιά νιώθουν ευχαριστημένα, νιώθουν χαρούμενα που είναι μέσα στις τάξεις», είπε και πρόσθεσε πως «έδωσαν το μήνυμα ότι θέλουν να είναι στα σχολεία, θέλουν να έρχονται και να παίζουν με τους συμμαθητές τους και το μήνυμα που έχω δώσει στα παιδιά είναι ότι μπορεί αυτό να συνεχιστεί τηρώντας τα μέτρα και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας».

Το μήνυμα ότι αν προστατεύσουμε τα μικρά παιδιά που λόγω ηλικίας είναι ανεμβολίαστα, θα κερδίσουμε τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, έστειλαν σε δηλώσεις τους η επιθεωρήτρια του σχολείου Αντρούλα Ζαχαρίου και η διευθύντρια του, Στέλλα Χαραλάμπους.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:47

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.