Επιβεβλημένη η στήριξη της τουριστικής βιομηχανίας, είπε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την ανάγκη για οικονομική στήριξη της τουριστικής βιομηχανίας, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου, κατά τη διάρκεια συνάντησης του με Βουλευτές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, στην παρουσία του Προέδρου του ΕΒΕΑ και του Αντιπροέδρου του ΚΕΒΕ.  

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας, ο κ .Ζαννέτου προέβηκε σε ενημέρωση για τα έργα και τους στόχους που έχει θέσει ο Δήμος για να συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και της εθνικής οικονομίας γενικότερα. «Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη υλοποίησης ενός οράματος που θα βασίζεται στην πράσινη ανάπτυξη, στην εκπαίδευση και την καινοτομία», προστίθεται.

«Επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα τρέχοντα ζητήματα της Αγίας Νάπας λόγω των νέων συνθηκών και δυσμενών εξελίξεων που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού», σημειώνεται.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, αναφέρεται, «τόνισε την ανάγκη στήριξης του επιχειρηματικού κλάδου και των εργαζομένων, που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα καθώς και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μέσω προωθητικών δράσεων και πρωτοβουλιών».

Η Αγία Νάπα, σημείωσε ο Χρίστος Ζαννέτου «είναι ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός Δήμος και ο δημοφιλέστερος προορισμός της Κύπρου, κάτι που   αποδείχθηκε και φέτος με την έναρξη των πτήσεων και τις αφίξεις τουριστών.  Γι’ αυτό η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης όλων των επιχειρήσεων του κλάδου της τουριστικής βιομηχανίας είναι επιβεβλημένη, καθώς και η υλοποίηση σημαντικών έργων που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση και στον εμπλουτισμό όλων των υπηρεσιών και ειδικότερα του τουριστικού μας προϊόντος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε και το  θέμα της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναλύθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις. Ο Δήμαρχος ανέφερε πως η μεταρρύθμιση πρέπει να συμβάλει στη βιώσιμη τοπική ανάπτυξη, στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και να διασφαλίζει  τον ανταγωνιστικό ρόλο του Δήμου».

Οι Βουλευτές, ο Προέδρος του ΕΒΕΑ και ο Αντιπρόεδρος του  ΚΕΒΕ «διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο για τη συνεργασία τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και συμφώνησαν στον συντονισμό των ενεργειών για την καλύτερη δυνατή προώθηση των θεμάτων που απασχολούν την Αγία Νάπα και ευρύτερα την τοπική κοινωνία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση δεν παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αμμοχώστου του ΑΚΕΛ λόγω ειλημμένης υποχρέωσης τους και έχει καθοριστεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:51

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

26 Σεπτεμβρίου
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Αλέξανδρο Τσουλόφτα η νίκη του στο Ράλι Κύπρος 2021
21:20
Ερντογάν: Καμία συμφωνία για το αεροδρόμιο της Καμπούλ, αν δεν συμπεριληφθούν όλες τις συνιστώσες
21:18
Γερμανία-εκλογές:Δηλώσεις των υποψηφίων μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων δημοσκοπήσεων εξόδου
20:46
Σε θρίλερ εξελίσσονται οι γερμανικές εκλογές: Ψήφο με ψήφο μάχονται CDU και SPD
20:29
Επείγουσα σύσκεψη στην ΕΕ για τη μετανάστευση από το Αφγανιστάν
20:07
Ένας θάνατος και 78 νέα περιστατικά κορονοϊού
19:45
Ινδία: Χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνονται, καθώς πλησιάζει ο κυκλώνας Γκούλαμπ
19:18
Συνάντηση με την Τζέιν Χολ Λουτ στη Νέα Υόρκη θα έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης
18:47
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν εξέδωσαν απαγόρευση για το ξύρισμα της γενειάδας
18:27
Ισπανία: Άνοιξε ξανά το αεροδρόμιο της Λα Πάλμα
18:06
Αστέρας - Ολυμπιακός 0 - 2 : Κορυφή με Τικίνιο - Αγκιμπού
17:59
Ελλάδα-κορονοϊός:1.100 νέα κρούσματα και 24 θάνατοι – Στους 337 οι διασωληνωμένοι
17:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand