Τα «Χάλκινα χρόνια» επιστρέφουν για να καθηλώσουν με νέες συναρπαστικές ιστορίες και καινούργια πρόσωπα (photos)

Η δημοφιλής σειρά της prime time επιστρέφει στις οθόνες σας για 5η χρονιά

Καθημερινό ραντεβού με τους φανατικούς τηλεθεατές της δίνει για άλλη μια σεζόν η αγαπημένη δραματική σειρά εποχής «Χάλκινα χρόνια». Η σειρά που κατάφερε να επικρατήσει στην πιο δύσκολη τηλεοπτική ζώνη επιστρέφει για πέμπτη χρονιά στους τηλεοπτικούς δέκτες έτοιμη να συνεπάρει και φέτος τους τηλεθεατές.

Με καινούργιες συναρπαστικές ιστορίες και νέους ήρωες που θα φέρουν ανατροπές, τα «Χάλκινα χρόνια» θα μας ταξιδέψουν και πάλι με μεγάλο ενδιαφέρον σε περασμένες εποχές.

ΧΑΛΚΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 4

Η φετινή ιστορία αρχίζει τρεις μήνες μετά, όταν μια απρόσμενη απώλεια αλλάζει αναπόφευκτα τα δεδομένα στο Μαυροβούνι και στιγματίζει τις ζωές των ηρώων. Η φλόγα της απελευθέρωσης συνεχίζει να καίει έστω κι αν το όνειρο μιας ελεύθερης πατρίδας είναι πια μακρινό.

Νέα πρόσωπα έρχονται στο χωριό και ο καθένας από αυτούς έχει κρυμμένα μυστικά που θα καθορίσουν την εξέλιξη της πλοκής. Ένας πλούσιος άρχοντας μαζί με την όμορφη κόρη του και τον ατίθασο γιο του έρχεται στο χωριό και αγοράζει τον μύλο της περιοχής. Και οι τρεις τους γίνονται στόχος ενός μυστηριώδους νεαρού άνδρα, ο οποίος εμφανίζεται στο χωριό και αναζητά εργασία στον μύλο με απώτερο σκοπό να πάρει εκδίκηση για κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν θ’αργήσει καθόλου να προσεγγίσει την κόρη του πλούσιου άρχοντα, με την οποία μάλιστα είναι εξαιρετικά υπερπροστατευτικός ο πατέρας της εξαιτίας ενός γεγονότος που της συνέβη όταν ήταν μόλις τριών χρονών και την έχει στιγματίσει.

ΧΑΛΚΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο χωριό καταφθάνει κι ένας καινούργιος επενδυτής με πολλές μετοχές στο μεταλλείο, ο οποίος επιθυμεί όχι μόνο να γίνει ο διευθυντής του μεταλλείου, αλλά και ο νέος μουκτάρης! Απέναντι του θα βρει και τη Θάλεια, αλλά και τον Θεοτή που βάζει ξανά υποψηφιότητα για μουκτάρης.

Επίσης, η μητέρα του Φωτούλη, ο οποίος είχε πεθάνει στον δεύτερο κύκλο της σειράς, επιστρέφει στο χωριό με την επιθυμία ν’ ανοίξει ένα φούρνο και να πωλεί τα αρτοσκευάσματα της, τα οποία πιστεύει ότι είναι νοστιμότατα! Τα επαγγελματικά της σχέδια θα τη φέρουν σε αντιπαράθεση με τη Φροσού, η οποία θεωρεί ότι εκείνη φτιάχνει τα πιο λαχταριστά εδέσματα! Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργούνται συνεχώς κωμικές καταστάσεις.

Στο μεταξύ, μια νεαρή κοπέλα, η οποία φτάνει στο χωριό κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, θα πιάσει δουλειά στον καινούργιο φούρνο και ταυτόχρονα θα βάλει σε εφαρμογή το καλά μελετημένο σχέδιο της εισβάλλοντας μεθοδικά στις ζωές των ηρώων.

ΧΑΛΚΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 3

Πέραν, όμως, από τις ιστορίες των νέων ηρώων, οι παλιοί ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με διλήμματα, μεγάλες απώλειες, προσωπικούς δαίμονες, βαθύτερες ανάγκες αλλά και με το κάρμα τους.

Οι ιστορίες των νέων προσώπων αναπόφευκτα θα συναντηθούν με αυτές των παλιών ηρώων ταράζοντας τις ισορροπίες και τις ζωές τους. Τα νέα δεδομένα στις ζωές όλων θα φέρουν αναστάτωση και θα δημιουργήσουν για άλλη μια σεζόν συγκλονιστικές ιστορίες που θα μας κρατήσουν σε αγωνία.

ΧΑΛΚΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 1

Αγαπημένοι και εκλεκτοί ηθοποιοί συνθέτουν το cast της σειράς, το οποίο αποτελείται από τους Ανδρέα Τσουρή, Ζωή Κυπριανού, Σοφοκλή Κασκαούνια, Γιάννα Λευκάτη, Γιώργο Αναγιωτό, Ειρήνη Καραγιώργη, Μαρία Φιακά, Στέφανο Μιχαήλ, Μάρθα Κωνσταντίνου, Κλείτο Κωμοδίκη, Ανδρέα Νικολαΐδη, Παμπίνα Γεωργίου, Πανίκκο Πιλάλη, Δημήτρη Αντωνίου, Αντρέι Κρούπα και Δημήτρη Δημητρίου.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 9:05 το βράδυ και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD.

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:12

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.