Ιταλία - Ισπανία στις δέκα στο "Γουέμπλεϊ", με φόντο τον τελικό του Γιούρο ( ΡΙΚ2 & ΡΙΚ HD)

Στην τελική ευθεία το ΓΙΟΥΡΟ 2020. Απόψε θα γίνει γνωστός ο πρώτος φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Ιταλία - Ισπανία, σέντρα στις δέκα στο ''Γουέμπλεϊ, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, απευθείας από ΡΙΚ2 και ΡΙΚ HD.

Μετράμε αντίστροφα για τον πρώτο ημιτελικό του ΓΙΟΥΡΟ. Ιταλία - Ισπανία, στις δέκα, στο θρυλικό ''Γουέμπλεϊ, για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Στην παρουσία 60 χιλιάδων θεατών, ''Ατζούρι'' και '' Λα Ρόχα'', για το πρώτο και συνάμα χρυσοφόρο εισιτήριο του τελικού. Δύο τεράστια ποδοσφαιρικά μεγέθη, με πλούσιο παρελθόν, τίθενται αντιμέτωπα σε 4ο σερί νοκ-άουτ ματς Γιούρο. Το 2012 στον τελικό πανηγύρισε το τρόπαιο η Ισπανία, με το εμφατικό 4-0 στο Κίεβο και το περίφημο τίκι-τάκα, που έμεινε στην ιστορία. Πρόκριση και στο Γιούρο του 2008, οι δύο τους συναντήθηκαν στα προημιτελικά, με 4-2 στα πέναλτι οι Ισπανοί, ενώ το 2016, πήρε τη ρεβάνς η Ιταλία, 2-0 στη φάση των ''16''. Η εξαιρετική Ιταλία του Μαντσίνι είναι ανώτερη ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση και έχει τον πρώτο λόγο, ωτσόσο η Ισπανία του Ενρίκε, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, αντίθετα της αξίζει ο υπέρτατος σεβασμός. Η «σκουάντρα ατζούρα» κατέρχεται στο «Γουέμπλεϊ» έχοντας την ορμή που της δίνουν οι 13εις συνεχόμενες νίκες, αλλά και το αήττητο σερί 32 αγώνων (27 νίκες, πέντε ισοπαλίες)! Και μόνο το γεγονός πως η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι απέκλεισε στα προημιτελικά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Βέλγιο, λέει από μόνο του πολλά. Ίσως, όμως, αποδειχθεί καθοριστική η απουσία του Λεονάρντο Σπινάτσολα που υπέστη ρήξη χιαστού κόντρα στους «κόκκινους διάβολους». Ο Εμερσον, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του. Η «φούρια ρόχα» μπορεί να έχει φτάσει στα ημιτελικά συνοδευόμενη από αινιγματικές αμφανίσεις, δεν παύει όμως από το να πρόκειται για μια ομάδα που έχει σκοράρει 12 γκολ. Αμφίβολος με μυικό πρόβλημα ο Πάμπλο Σαράμπια, με τον Χεράρδ Μορένο να είναι ο επικρατέστερος να ξεκινήσει.

Πιθανές Συνθέσεις

ΙΤΑΛΙΑ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα – Φλορέντζι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι – Κιέζα, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν – Αθπιλικουέτα, Γκαρσία, Λαπόρτ, Άλμπα – Κόκε, Μπουσκέτς, Πέδρι – Μορένο, Μοράτα, Όλμο

Σέντρα του μεγάλου ντέρμπι στις 10, με διαιτητή τον Γερμανό Φέλιξ Μπριχ, απευθείας από ΡΙΚ2 και ΡΙΚ HD. Αύριο, επίσης στις 10 στο ''Γουέμπλει", ο 2ος ημιτελικός, ανάμεσα σ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Ιουλίου 2021 - 08:40

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
15:12
Στα επίπεδα λιμού η Γάζα τις επόμενες έξι εβδομάδες
15:08
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
13:21
Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ΗΠΑ στην Ουκρανία
13:16
Ευρωεκλογές: Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες (Βίντεο)
13:00
Αννίτα: Ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη
12:55
Πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
12:32
Δεν θα παραστεί η Τουρκία στην εκδήλωση για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:29
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
12:27
ΔΗΠΑ: Η Ευρώπη είναι το οξυγόνο για την Κύπρο
12:17
Συστάσεις Υπουργείου Υγείας για τη σκόνη
12:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.