ΓΓ ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου:Βολές κατά της κυβέρνησης για κυπριακό και πανδημία

Βολές κατά της κυβέρνησης ως προς τις πολιτικές αποφάσεις της στο εθνικό προβλημα αλλά και στους χειρισμούς της στο θέμα της πανδημίας του κορωνοΐού, εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνους. Η κυβέρνηση είπε, κλείνει τα αυτιά της και δεν ακούει αυτούς που πρέπει να ακούσει και δρα ετσι – θελικά. Ο κ. Στεφάνου ήταν ο κύριος ομιλητής στην 28η συνδιάσκεψη του φοιτητικού τμήματος της ΕΔΟΝ στα Περβόλια

Η απόφαση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας να τα βάλει με τα τον γενικό γραμματέα των ΗΕ και την ειδική αντιπρόσωπό του στην Κύπρο, είναι μεγάλο πολιτικό λάθος, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Ο Στέφανος Στεφάνου, μιλώντας στην 28η συνδιάσκεψη του φοιτητικού τμήματος της ΕΔΟΝ στα Περβόλια, είπε πως δεν έχει σημασία τι λέει ο πρόεδρος, γιατί η διεθνής κοινότητα κρίνει από το τι καταγράφει ο Γενικός Γραμματέας, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση του αποδίδει μέρος της ευθύνης για την αποτυχία στο Κράνς Μοντανά

Ταυτόχρονα, τόνισε πως ο πρόεδρος έχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης αξιοπιστίας στο διεθνή χώρο, εξαιτίας των λαθών και των παλινδρομήσεων στις αποφάσεις του.

Οι διεθνείς κύκλοι αξιοποιούν το κενό που υπάρχει και την αναξιοπιστία που καλλιέργησε ο πρόεδρος, για να θέτουν νέες ιδέες, που είναι επικίνδυνες, σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου.

Ο κ. Στεφάνου ανέφερε επισης πως ο πρόεδρος εδώ και 2 μέρες προσπαθεί να ρεφάρει από τις αρνητικές εξελίξεις στην Αμμόχωστο και να παρουσιάσει το ψήφισμα ανανέωσης της ΟΥΝΦΙΚΙΠ ως θρίαμβο, αλλά όπως είπε, αυτό δεν αρκεί. Επιβάλλεται, τόνισε ο πρόεδρος να βγει μπροστά με πρωτοβουλίες, αλλίως θα παρακολουθούμε την Κύπρο μέρα τη μέρα να διολισθαίνει προς τη διχοτόμηση

Ο χειρισμός της κυβέρνησης για την πανδημία, είναι επίσης λανθασμένος, ανέφερε ο κ. Στεφάνου, αφού με τις αποφάσεις της και τις ετσιθελικές πολιτικές δημιούργησε πόλωση την κοινωνία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στρατόπεδα εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων.

Τόνισε δε πως ξεκάθαρη θέση του ΑΚΕΛ είναι υπερ. των εμβολιασμών, χωρίς όμως εξαναγκασμό και καταστολή δικαιωμάτων.

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιουλίου 2021 - 13:36

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος διασύνδεσης ευρωτουρκικών με Κυπριακό
08:10
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
07:00
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Νέες κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά Ιράν
05:40
Το Κατάρ επανεξετάζει τον ρόλο του ως μεσολαβητή μεταξύ Ισραήλ - Χαμάς
05:33
Επιδρομές Ισραήλ εναντίον της Χεζμπολάχ
05:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.