ΑΚΕΛ: Ο ΠτΔ ξέχασε ότι διακήρυσσε ότι θα παραιτηθεί όταν διαφανεί εμπλοκή του στα χρυσά διαβατήρια

Ανακοίνωση

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη

Για οκτώ ολόκληρα χρόνια συντελούνταν ένα άνευ προηγουμένου φαγοπότι με τη βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων που έστησε η κυβέρνηση Αναστασιάδη. Για οκτώ χρόνια, ο Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του διέψευδαν πεισματικά ότι υπήρχε το παραμικρό κενό στο πρόγραμμα και απέκρυβαν τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν και της Γενικής Εισαγγελίας.

Για οκτώ χρόνια, οι οικογενειακές επιχειρήσεις του Προέδρου και γραφεία συνδεδεμένα με μέλη της κυβέρνησης εμπλέκονταν συστηματικά στη βιομηχανία διαβατηρίων, από την οποία αποκόμιζαν κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Τώρα, ο Νίκος Αναστασιάδης ζητά τη συγγνώμη του λαού και απολογείται για τα λάθη της κυβέρνησής του. Ξέχασε βέβαια ότι παλαιότερα διακήρυσσε ότι θα παραιτηθεί όταν διαφανεί εμπλοκή του στα χρυσά διαβατήρια. Ξέχασε να παραδεχθεί όλα όσα τον αφορούν προσωπικά, τη σκανδαλώδη σύγκρουση συμφέροντος, τις Σεϋχέλλες, το Σαουδάραβα μεγιστάνα φίλο του, τη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Ξέχασε να πει ότι η κυβέρνηση του συνεχίζει να εγκρίνει και να μοιράζει διαβατήρια.

Αμφιβάλλουμε πολύ αν τέτοιες δηλώσεις του Προέδρου μπορούν να πείσουν τους πολίτες που είδαν και συνεχίζουν να βλέπουν την χώρα μας να διασύρεται και να εξευτελίζεται ανά το παγκόσμιο.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουλίου 2021 - 10:54

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.