Euro2020: Αρχίζει σήμερα η φάση των «8» με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις

Στην προημιτελική φάση εισέρχεται σήμερα το EURO 2020 με δύο πολύ σπουδαίες και ενδεχομένως συναρπαστικές συναντήσεις να διεξάγονται στις 19:00 και στις 22:00. Το πρώτο χρονικά παιγνίδι θα είναι ανάμεσα σε Ελβετία και Ισπανία στην Αγία Πετρούπολη και το δεύτερο ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία στο Μόναχο. Οι αποψινές νικήτριες ομάδες θα εξασφαλίζουν μια θέση στον πρώτο ημιτελικό της 6ης Ιουλίου στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Στην Αγία Πετρούπολη, η Ελβετία, μετά την απίστευτη πρόκρισή της επί της Γαλλίας στη διαδικασία των πέναλτι, θα επιχειρήσει να κάνει ακόμη ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» αποκλείοντας την Ισπανία. Ο προπονητής των Ελβετών, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, δεν θα έχει στη διάθεσή του αρχηγό της Ελβετίας, Γκράνιτ Τζάκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, και αναμένεται να τον αντικαταστήσει με τον Ζακάρια. Από την άλλη, ο Λουίς Ενρίκε, διαθέτει μια ομάδα που πέτυχε 10 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια με Σλοβακία και Κροατία και αναμένει όπως και όλοι οι Ισπανοί να δουν την ίδια αποτελεσματικότητα.

Στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία. Οι δύο ομάδες είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του EURO 2020 και μετρούν το απόλυτο νικών στο τουρνουά. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ του Βελγίου δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Καστάνιε, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει πλέον τους πάντες "ετοιμοπόλεμους". Οι Κιελίνι και Φλορέντσι επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους, με τον πρώτο να παίρνει ξανά θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μπονούτσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 2 Ιουλίου για την προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020:

19:00 Saint Petersburg Stadium (Αγία Πετρούπολη) Ελβετία-Ισπανία Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία)

22:00 Allianz Arena (Μόναχο) Βέλγιο-Ιταλία Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουλίου 2021 - 09:26

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος διασύνδεσης ευρωτουρκικών με Κυπριακό
08:10
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.