Εμβολιάζονται ξενοδοχοϋπάλληλοι έξι ξενοδοχείων στην Πάφο

Με αυξανόμενο ενδιαφέρον συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Πάφο μέσω των κινητών μονάδων, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας. Σήμερα κινητή μονάδα εμβολιασμού θα λειτουργήσει σε έξι ξενοδοχειακές μονάδες στην Πάφο όπου θα εμβολιαστούν συνολικά 84 ξενοδοχοϋπάλληλοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνο Μιχαηλίδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως σήμερα θα εμβολιαστούν στην Πάφο συνολικά 84 ξενοδοχοϋπάλληλοι έξι ξενοδοχείων, εκ των οποίων 36 ξενοδοχοϋπάλληλοι των ξενοδοχείων Almyra, Anabelle και Aloe, 18 ξενοδοχοϋπάλληλοι του ξενοδοχείου Alexander the Great, καθώς και άλλοι 30 ξενοδοχοϋπάλληλοι των ξενοδοχείων Louis Ledra και Ιmperial που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.    Επεσήμανε επίσης πως μεσοβδόμαδα εμβολιάστηκαν ήδη τριάντα ξενοδοχοϋπάλληλοι στο ξενοδοχείο Anassa, στην Πόλη Χρυσοχούς.  

Είπε ακόμη πως οι εμβολιασμοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο στο Aphrodite Hills, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη. «Εάν λάβουμε υπόψη την αυξητική τάση που καταγράφει ο αριθμός κρουσμάτων στην Κύπρο η ανάγκη για εμβολιασμό γίνεται ακόμη πιο επιτακτική» συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι αρκετά άτομα που εργοδοτούνται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία έχουν δηλώσει συμμετοχή στην πρωτοβουλία για την κινητή μονάδα εμβολιασμού στις ξενοδοχειακές μονάδες.  «Είναι σημαντικό να μειώνουμε τον αριθμό των κρουσμάτων και ο μόνος τρόπος είναι με τον εμβολιασμό» είπε. Στόχος μας, σημείωσε, είναι «να δοθεί ένα μήνυμα στους τουρίστες πως τα ξενοδοχεία μας είναι ασφαλισμένα και θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα». Εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι ο κόσμος θα εμβολιαστεί.

Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων από κινητές μονάδες θα συνεχιστούν στον Πρωταρά, στην Αγία Νάπα, στη Λεμεσό και στη Λάρνακα.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιουλίου 2021 - 12:16

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιουλίου
Μαρόκο: Διάσωση 368 μεταναστών στη Μεσόγειο
07:37
Φιλιππίνες: Σεισμική δόνηση 6,7 βαθμών έπληξε τη Μανίλα
07:19
Τουρκία-Covid-19: Πάνω από 10.000 τα νέα κρούσματα, στα επίπεδα Μαΐου
07:04
Ινδία: Τουλάχιστον 112 νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις
06:46
23 Ιουλίου
Απορρίπτει την προεδρική δήλωση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τα Βαρώσια η Άγκυρα
21:36
Οι συνέπειες από την αύξηση των τιμών στις ύλες του κατασκευαστικού τομέα
21:24
Διευθυντής Τμήματος Δασών: Τι αναφέρει για το προσχέδιο αποτροπής μεγάλων πυρκαγιών
21:19
Στην Ιταλία θεαματική η ζήτηση για εμβολιασμό, εκτιμήσεις γερμανικού ινστιτούτου για την πανδημία
21:16
Νέο κύμα προσφύγων από Αφγανιστάν διαβλέπει ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας της χώρας
21:13
Οκτακόσια ενενήντα πέντε νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Υγείας
21:12
Τόκιο 2020: Η κυπριακή σημαία παρέλασε στο Ολυμπιακό Στάδιο
20:15
Αυξάνεται ο αριθμός αναφορών των πιθανών ανεπιθύμητων παρενεργειών για τα εμβόλια COVID-19
20:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand