Συνάντηση με Νικόλα και Κάλια Αντωνίου

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που καθιερώθηκαν μεταξύ Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και αθλητών που συγκροτούν την Ολυμπιακή Ομάδα «Τόκυο 2020», αντιπροσωπεία της ΚΟΕ ολόκληρωσε τις προσωπικές συναντήσεις στο Ολυμπιακό Μέγαρο, με τους δύο Κολυμβητές της ομάδας, τα αδέλφια Νικόλα και Κάλια Αντωνίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς ΚΟΕ, ο Πρόεδρος Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος Γιώτης Ιωαννίδης, o Ταμίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου και υπό την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κολύμβησης, καθώς και ο πατέρας των δύο νεαρών πρωταθλητών Λουκάς Αντωνίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου, συνεχάρη τους δύο αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία, αλλά και την πρόοδο που σημείωσαν τον τελευταίο χρόνο σε ότι αφορά τις επιδόσεις τους, και σημείωσε ότι έτυχαν από την ΚΟΕ όλο αυτό το διάστημα τον ίδιο βαθμό στήριξης που αποδόθηκε προς όλους τους αθλητές σε ότι αφορά την προετοιμασία και την παρουσία στο Τόκυο.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώτης Ιωαννίδης, σημείωσε ότι λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη των αγώνων, όλα δείχνουν ότι οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν τόσο καιρό έτσι ώστε να φτάσουν οι αθλητές στο Τόκυο υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις αποδίδουν καρπούς, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δύο αθλητές.

Οι δύο αθλητές που έχουν προπονητή τον Σταύρο Μιχαηλίδη, ευχαρίστησαν την ΚΟΕ για την στήριξη και την βοήθεια που τους παρείχε, και διαβεβαίωσαν ότι στο Τόκυο θα έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα μέχρι σήμερα αγωνιστικά τους ρεκόρ.

Ο κ. Αλέξανδρος Χριστοφόρου υπό την ιδιότητα του ως Πρόεδρος ΚΟΕΚ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΚΟΕ αλλά και την ΚΟΕ γενικότερα για την στήριξη προς τους αθλητές, και σημείωσε ότι η μόνιμη παρουσία κολυμβητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνει τη ψηλή θέση του αθλήματος στην Κύπρο, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι δύο κολυμβητές θα εκπροσωπήσουν επάξια την Ομοσπονδία και το άθλημα.

Οι δύο κολυμβητές θα λάβουν μέρος αμφότεροι, τόσο στα 50μ. Ελεύθερο όσο και στα 100 μέτρα Ελεύθερο. Ο Νικόλας Αντωνίου θα αγωνιστεί στις 27 Ιουλίου στον προκριματικό των 50μ. ελεύθερο και στις 30 Ιουλίου στον προκριματικό των 100 μέτρων Ελεύθερο. Η Κάλια Αντωνίου θα αγωνιστεί στον προκριματικό των 50μ. στις 28 Ιουλίου και στις 30, την ίδια μέρα με τον Νικόλα, στον προκριματικό των 100μ. Ελεύθερο.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιουλίου 2021 - 17:59

Τελευταιες Ειδησεις

04 Αυγούστου
Ανάκληση παγωτών από την κυπριακή αγορά
16:21
Μνημόνιο συνεργασίας ΥΠΠΑΝ - ΤΕΠΑΚ για διαχείριση και αναβάθμιση του ΑΞΙΚ
16:07
Αναβάθμιση διμερών σχέσεων συζήτησαν η Πρόεδρος της Βουλής με τον Πρέσβη των ΗΑΕ
16:05
Η Βουλή ετοιμάζει πρόταση νόμου για την τακτική χρηματοδότηση των κοινοβουλευτικών κομμάτων
15:46
Tα σημεία δειγματοληψίας για rapid test την Πέμπτη 05/08
15:45
Υπουργός Υγείας: Ξεπέρασαν το 1 εκ. οι εμβολιασμοί στην Κύπρο
15:43
Διευθετήθηκαν μέχρι στιγμής 5.366 ραντεβού για εμβολιασμό για άτομα 12 ετών και άνω
15:43
Θλίψη στη Europa Donna Κύπρου για τον θάνατο της Μυρτώς Αζίνα Χρονίδη
15:10
Το ΕΒΕ Πάφου για τη δρομολόγηση σημαντικών έργων για την επαρχία
15:06
Εκκενώνεται το χωριό Ροβιές στην Εύβοια, που πλησιάζει η φωτιά
14:49
Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου
14:48
Υπό κράτηση 28χρονος για υπόθεση κλοπής από αποθήκη στη Λάρνακα
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand