Πού να πάτε σήμερα Σάββατο για να κάνετε rapid

Στα 22 και το Σάββατο τα δειγματοληπτικά σημεία της Λεμεσού

Στα 22 ανέρχονται και σήμερα τα σημεία δειγματοληπτικού ελέγχου στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.
Από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ, λειτουργούν οκτώ δειγματοληπτικά σημεία, στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Sigma» στον Κάψαλο, στην πλατεία «Μάριου Τόκα» στη Μέσα Γειτονιά, στο εμπορικό κέντρο πρώην «Ορφανίδης» στα Κ.Πολεμίδια, στην πλατεία Δημαρχείου Ύψωνα, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Δήμου Γερμασόγειας (πρώην ταβέρνα «Σκάρος») και στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης.

Μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. με 7.30 μ.μ. λειτουργεί δειγματοληπτικό σημείο στο My Mall Limassol, ενώ από τη 1.30 π.μ μέχρι τις 7.30 μ.μ., δειγματοληψίες θα γίνονται στο Λύκειο Αγίου Νικολάου και στο Λανίτειο Λύκειο.

Τα υπόλοιπα δειγματοληπτικά σημεία, στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, θα λειτουργήσουν μεταξύ 8.30 π.μ. και 6.00 μ.μ.,  στο Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη, στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Ανδρέας Θεμιστοκλέους», στο Τσίρειο Γυμνάσιο,   στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών, στο Γυμνάσιο Λινόπετρας, στο Γυμνάσιο Ζακακίου, στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου, στο Πολυδύναμο Κέντρο Πύργου, στο Λύκειο Κολοσσίου, στο κοινοτικό συμβούλιο Παλώδιας και στο κοινοτικό ιατρείο Επταγώνιας.

Έντεκα σημεία δειγματοληψίας με rapid test το Σάββατο στην Πάφο

Συνεχίζονται το Σάββατο τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή επιτήρηση της κοινότητας και των χώρων εργασίας.  

Για σήμερα  Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021, οι μονάδες δειγματοληψίας θα βρίσκονται στις ακόλουθες τοποθεσίες στην επαρχία Πάφου, όπως  στην Πρώην Οικία Επάρχου, Πάφος (Οδός Γρίβα Διγενή) 7.30 π.μ.-7.30 μ.μ., στο Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου, Πάφος (είσοδος κοντά στο Famous Sports) 8.30 π.μ.-6 μ.μ., στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», Πάφος (Δυτική Κερκίδα, Πύλη Α1, πρώην Παφιακό Στάδιο) 7.30 π.μ.-7 μ.μ. και στο King’s Avenue Mall, Πάφος (κεντρική είσοδος) 8 π.μ.-7.30 μ.μ.

Επίσης στο Πάρκο Γλυπτικής Γεροσκήπου 8.30 π.μ.-6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς 7.30 π.μ.-7 μ.μ., στο Κοινοτικό Ιατρείο Τίμης 8.30 π.μ.-6 μ.μ. , στην Εκκλησία Χλώρακας 8.30 π.μ.-6 μ.μ..

Ακόμη στην Πλατεία Κοινοτικού Συμβουλίου Μεσόγης 8.30 π.μ.-6 μ.μ., στην Πλατεία Κοινοτικού Συμβουλίου Τσάδας 8.30 π.μ.-1 μ.μ. και στο Κοινοτικό Ιατρείο Γιόλου 2 μ.μ.-6 μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν απαραίτητα να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. ταυτότητα, άδεια οδήγησης, διαβατήριο, κτλ), για σκοπούς ταυτοποίησης. 

Στο μεταξύ χτες εντοπίστηκαν 7 θετικά περιστατικά από 3.623 δείγματα, που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.  

Επίσης στην  επαρχία Πάφου εντοπίστηκαν 3 θετικά περιστατικά  με το ποσοστό θετικότητας να φτάνει το 0,08%.

Εξάλλου, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε οίκους ευγηρίας και σε βιομηχανικές περιοχές δεν εντοπίστηκαν θετικά περιστατικά.

Δεκατρία σημεία για rapid test το Σάββατο στη Λάρνακα, εννέα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid test αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δεκατρία σημεία δειγματοληψίας και εννέα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.39 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, Περιοχή Καμάρες, Λάρνακα (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου περιοχή Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας (υπόγειος χώρος) και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών.

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11), στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου, στο Κοινοτικό Ιατρείο Αναφωτιάς (απέναντι από την Εκκλησία Αγίου Δημητρίου) και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου.

Από τις 13.30 μέχρι τις 19.30 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου και στο Λύκειο Λειβαδιών.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στο χώρο στάθμευσης φούρνου «Ζορμπάς», Παραλίμνι (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) και στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στο Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, στη Λέσχη Ηλικιωμένων στο Αυγόρου, στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου και στο Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων «Πάνος Ιωάννου» στο Φρέναρος.

Ακόμα από τις 08.30 μέχρι τις 12.30 θα υπάρχει σημείο δειγματοληψίας στην Κεντρική Πλατεία Συνοικισμού Αγίου Γεωργίου στις Βρυσούλλες και από τις 13.30 μέχρι τις 17.30 στην Κεντρική Πλατεία του Δάσους Άχνας.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Ιουνίου 2021 - 08:47

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.