Πολύ καλή εμφάνιση για την Εθνική μας αλλά έχασε από την Ουγγαρία με 1-0

Αξιοπρεπή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα ανδρών στο ψεσινό φιλικό παιχνίδι στη Βουδαπέστη με την Ουγγαρία. Αν και ηττήθηκε με 1-0 το Εθνικό μας συγκρότημα, απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι με νέο ομοσπονδιακό προπονητή το Νίκο Κωστένογλου, απέκτησε πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο και βλέπει στα μάτια τους αντιπάλους της.

Το γκόλ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Σέφερ στο 36ο λεπτό, στην μοναδική ίσως αδράνεια της αμυντικής μας γραμμής σε ολόκληρο τον αγώνα. Μάλιστα η Ουγγαρία, η οποία θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Γιούρο, που αρχίζει σε λίγες μέρες, κέρδισε πέναλτι στο 85ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Νίκολιτς, αλλά ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η Εθνική μας μπορούσε να πετύχει ένα ή δύο τουλάχιστον γκόλ στις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε, ιδιαίτερα στη διπλή ευκαιρία με τον Πίττα στο 54ο και 55ο λεπτό.

«Κρατήσαμε την καλή εικόνα του Μαρτίου και αποδείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που χτίζει αυτοπεποίθηση και στο δημιουργικό κομμάτι», δήλωσε μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους. Μέχρι το 70ο λεπτό τουλάχιστον, η απόδοση τους ξεπέρασε τα όρια της λογικής» επισήμανε ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα ταξιδεύσει στη συνέχεια για την Ουκρανία, όπου τη Δευτέρα στις επτά το βράδυ θα αντιμετωπίσει σε δεύτερο φιλικό παιχνίδι την Ουκρανία, η οποία επίσης προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Γιούρο.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Ιουνίου 2021 - 15:32

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.