Α.Νεοφύτου:Προσηλωμένοι για οικονομική σταθερότητα και με τα μανίκια πάνω

Η πορεία προς την κοινωνία και τις παραγωγικές τάξεις δεν σταματά, αλλά ξεκινά μετά τις εκλογές και συνεχίζουμε με τα μανίκια πάνω για οικονομική σταθερότητα, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λεμεσό και των συναντήσεων που είχε με ΕΒΕ Λεμεσού και ΣΕΚ.

Όπως ανέφερε ο κ.Νεοφύτου «για να υπάρχουν δυνατές επιχειρήσεις, για να υπάρχει εργοδότηση και να μην υπάρχουν άνεργοι, χρειάζεται πάντα να έχουμε μια δυνατή οικονομία» και πως πρέπει «να έχει σταθερότητα η χώρα, να είναι αξιόπιστη η χώρα».

Ο ίδιος, πρόσθεσε, διαβεβαίωσε στις σημερινές του συναντήσεις πως η χώρα θα παραμείνει οικονομικά σταθερή, πως η οικονομία της χώρας θα μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και «δεν θα επιτρέψουμε λαϊκισμούς ανεύθυνους να θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα της χώρας».

«Αυτό είναι το πρωτεύων για εμάς», ανέφερε ο κ. Νεοφύτου και σημείωσε ότι «μόνο μέσα σε μια οικονομική σταθερότητα, μέσα σε μια οικονομία που έχει αξιοπιστία, μπορούν να αναπτυχθούν περαιτέρω οι επιχειρήσεις».

Υπέδειξε δε, όπως είπε, προς τη ΣΕΚ ότι «χωρίς επιτυχημένες επιχειρήσεις, δεν μπορούν να υπάρχουν θέσεις εργασίας και χρειάζεται η συνεργασία εργοδοτών και εργαζομένων, να πηγαίνει καλά η επιχείρηση για να πηγαίνουν καλά και οι εργαζόμενοι».

Για εμάς, η πορεία προς την κοινωνία και τις παραγωγικές τάξεις δεν σταματά αλλά ξεκινά μετά τις εκλογές, και «συνεχίζουμε με τα μανίκια πάνω», ανέφερε εξάλλου ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λεμεσού, Ανδρέας Τσουλόφτας, είπε πως ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και οι Βουλευτές του κόμματος στη Λεμεσό, που τον συνόδευαν, έχουν ακούσει με κατανόηση τα θέματα που τέθηκαν και έχουν ληφθεί διαβεβαιώσεις ότι θα προωθηθούν λύσεις.

Ερωτηθείς ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος στη Λεμεσό, ο κ. Τσουλόφτας ανέφερε πως αυτά αφορούν την αναθέρμανση της οικονομίας, έργα πολεοδομικά που χρειάζονται προώθηση, όπως και η προώθηση του ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας), αλλά και θέματα πολεοδομικών ζωνών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

17 Ιουνίου
Ελλάδα: Ομολόγησε ο σύζυγος τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν
21:57
Δεν επιτεύχθηκε λύση για τους S400 στη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ με τον Ερντογάν
21:39
Tζεντιλόνι: Οι αρχές ελληνικές διατήρησαν έντονο τον ρυθμό των μεταρρυθμίσεων παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες
21:20
ΠτΔ:​ Είναι υποχρέωση της ΕΕ απέναντι σε ένα ΚΜ να αντιδράσει αν η Τουρκία συνεχίσει τις προκλήσεις
21:05
65 νέα περιστατικά COVID-19 εντοπίστηκαν την Πέμπτη, κανένας θάνατος
20:53
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κριμαία, μετά τις πλημμύρες
20:05
Γαλλία: Έξι μήνες φυλάκιση κατά του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί ζητούν οι εισαγγελείς
19:47
To Εurogroup χαιρετίζει την πρόοδο στην Ελλάδα και εγκρίνει τα μέτρα ύψους 748 εκ. ευρώ για το χρέος
19:27
Αποδεκτή η παραίτηση Γιολίτη, χρέη Υπουργού Δικαιοσύνης εκτελεί ο ΥΠΑΜ
19:14
Ελλάδα: 519 νέα κρούσματα και 16 θάνατοι
19:00
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη λόγω σημαντικής ανόδου στις τραπεζικές μετοχές
18:44
Απέρριψε οποιοδήποτε ενδεχόμενο λύσης δύο κρατών στη Κύπρο ο Έλληνας ΥΠΕΞ
18:32
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand