Τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του συνοικισμού Αγίων Αναργύρων συζήτησε με κατοίκους ο Ανδρέας Βύρας

Με κατοίκους του συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Α` ο Ανδρέας Βύρας την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συχνή επικοινωνία με τους δημότες με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων αλλά και την καταγραφή εισηγήσεων.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως η συνάντηση, στην παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε στο Αρχονταρίκι της Εκκλησίας Αγίων Ανάργυρων κατά την οποία ο Κοινοτάρχης της περιοχής και οι κάτοικοι υπέβαλαν παράπονα, αλλά και εισηγήσεις προς στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς  Συμβούλους που παρέστησαν.

Τα προβλήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την κατάσταση και επιδιόρθωση των δρόμων, την έλλειψη και την επιδιόρθωση των πεζοδρομίων, καθώς και τη συντήρηση των Πάρκων και των παιγνιδιών τους καθώς και των Πλατειών που υπάρχουν στο Συνοικισμό.

Επίσης, τόσο ο Κοινοτάρχης του Συνοικισμού όσο και οι κάτοικοι, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας για την άμεση ανταπόκριση του στις περιπτώσεις που καλέστηκε εκτός προγράμματος για την περισυλλογή σκυβάλων και άλλων αντικείμενων που αφήνουν κάποιοι σε ανοικτούς χώρους του Συνοικισμού.

Ο Δήμαρχος καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν παρόντα, ανέφεραν ότι ο σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η άμεση και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου και των δημοτών. Διαμέσου αυτών των τακτικών και μικρών συναντήσεων δίνεται η ευκαιρία στον δημότη να προσεγγίσει την Τοπική Αρχή, ενημερώνοντάς την και στη συνέχεια επίλυση των προβλημάτων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι μπορούν και θα ληφθούν άμεσα μικρά μέτρα για απάμβλυνση του προβλήματος των πλημμυρών, αλλά και μέτρα βελτίωσης των Πάρκων και Πλατειών του Συνοικισμού.

Μετά το τέλος της συζήτησης, ακολούθησε περιδιάβαση στην περιοχή με σκοπό την επί τόπου καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία στη συνέχεια θα αναλάβουν τα αρμόδια Τμήματα του Δήμου, για ανάλογο χειρισμό και επίλυση τους καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

05 Αυγούστου
Τρεις θάνατοι και 580 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν την Πέμπτη
20:48
Ορκίστηκε ενώπιον του Κοινοβουλίου ο νέος πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί
20:21
Ανακαλούνται παρτίδες ντόνατ λόγω οξειδίου του αιθυλενίου
19:57
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Αττική, καίγονται σπίτια στη Δροσοπηγή
19:39
Βρετανία: Στο ΣΑ του ΟΗΕ φέρνει το Λονδίνο την επίθεση στο τάνκερ στα ανοιχτά του Ομάν
19:14
Μικρά κέρδη στο ΧΑΚ την Πέμπτη
18:57
Στη Σιβηρία η κλιματική αλλαγή προκαλεί τεράστιες πυρκαγιές
18:27
Ελλάδα: 2.800 κρούσματα και 12 θάνατοι
17:54
Kίτρινη προειδοποίηση από Τμήμα Μετεωρολογίας, σε ισχύ από 1 τα ξημερώματα ως απόγευμα Παρασκευής
17:46
Ελλάδα: Εκκενώνονται προληπτικά άλλες 10 κοινότητες της Ηλείας
17:13
Το πρόγραμμα μεταδόσεων των Ολυμπιακών Αγώνων από το ΡΙΚ την Παρασκευή 6/8
17:01
Πόλο: Εθνική Ελλάδας - Εθνική Ουγγαρίας ζωντανά από το ΡΙΚ
16:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand