Τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του συνοικισμού Αγίων Αναργύρων συζήτησε με κατοίκους ο Ανδρέας Βύρας

Με κατοίκους του συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Α` ο Ανδρέας Βύρας την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συχνή επικοινωνία με τους δημότες με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων αλλά και την καταγραφή εισηγήσεων.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως η συνάντηση, στην παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε στο Αρχονταρίκι της Εκκλησίας Αγίων Ανάργυρων κατά την οποία ο Κοινοτάρχης της περιοχής και οι κάτοικοι υπέβαλαν παράπονα, αλλά και εισηγήσεις προς στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς  Συμβούλους που παρέστησαν.

Τα προβλήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την κατάσταση και επιδιόρθωση των δρόμων, την έλλειψη και την επιδιόρθωση των πεζοδρομίων, καθώς και τη συντήρηση των Πάρκων και των παιγνιδιών τους καθώς και των Πλατειών που υπάρχουν στο Συνοικισμό.

Επίσης, τόσο ο Κοινοτάρχης του Συνοικισμού όσο και οι κάτοικοι, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας για την άμεση ανταπόκριση του στις περιπτώσεις που καλέστηκε εκτός προγράμματος για την περισυλλογή σκυβάλων και άλλων αντικείμενων που αφήνουν κάποιοι σε ανοικτούς χώρους του Συνοικισμού.

Ο Δήμαρχος καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν παρόντα, ανέφεραν ότι ο σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η άμεση και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου και των δημοτών. Διαμέσου αυτών των τακτικών και μικρών συναντήσεων δίνεται η ευκαιρία στον δημότη να προσεγγίσει την Τοπική Αρχή, ενημερώνοντάς την και στη συνέχεια επίλυση των προβλημάτων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι μπορούν και θα ληφθούν άμεσα μικρά μέτρα για απάμβλυνση του προβλήματος των πλημμυρών, αλλά και μέτρα βελτίωσης των Πάρκων και Πλατειών του Συνοικισμού.

Μετά το τέλος της συζήτησης, ακολούθησε περιδιάβαση στην περιοχή με σκοπό την επί τόπου καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία στη συνέχεια θα αναλάβουν τα αρμόδια Τμήματα του Δήμου, για ανάλογο χειρισμό και επίλυση τους καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.