"Προσφορά 300 χιλιάδων για Φάμπι" - Ως αστείο εκλαμβάνουν το ποσό στην Ομόνοια

Νέα δημοσιεύματα για Φαμπιάνο στην Ελλάδα. Ως αστείο εκλαμβάνουν το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ, όπως αναφέρεται στο δημοσιεύμα, ότι προσφέρει ο Ολυμπιακός για τον Βραζιλιάνο MVP του πρωταθλήματος οι "πράσινοι", που βρίσκονται από χθες στην Κυπερούντα.

Στην Κυπερούντα μεταφέρθηκε από χθες το σκηνικό προετοιμασίας στην πρωταθλήτρια Ομόνοια. Οι πράσινοι θα παραμείνουν εκεί μέχρι την Παρασκευή. Το Σάββατο θα αγωνιστούν με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στο πρώτο δυνατό φιλικό παιχνίδι της σεζόν. Στις 28 του μήνα θα πετάξουν για Πολωνία όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 9 Ιουλίου. Μέχρι την αναχώρηση για το Κιέλτσε, Μπεργκ-Λάρκου και Ταραπουλούζης προσδοκούν στην προσθήκη 1-2 ακόμη κινήσεων. Ο Αμερικανός πολυθεσίτης χαφ Μιξ Ντίσκερουντ βρίσκεται μία ανάσα από την Ομόνοια, ενώ συγκεκριμένος επιτελικός επίσης είναι καθ'οδόν για το ''Ηλίας Πούλλος". «Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημά του Ολυμπιακού», αναφέρει σε χθεσινό δημοσιεύμά της, η ιστοσελίδα gazzetta.gr. Πριν από λίγο, νέο δημοσιεύμα, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα sdna.gr,κάνει λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον Φαμπιάνο, ενώ σημειώνει ότι μένει να συμφωνήσουν οι Πειραιώτες και με την Ομόνοια με την οποία υπάρχει οικονομική διαφορά όπως αναφέρουν.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση πώλησης του Ζοσέ Σα και η Sportime αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για την απόκτηση του Φαμπιάνο.

Όπως σημειώνεται, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει προσφορά ύψους 300.000 ευρώ στην Ομόνοια, όμως οι Κύπριοι επιθυμούν να λάβουν μεγαλύτερο ποσό, που θα ακουμπά τις 800.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη, που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και ίσως πιέσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αν όντως όλα αυτά ευσταθούν, πρόκειται ασφαλώς για γελοίο ποσό. Για τον κορυφαίο τερματοφύλακα που αγωνίζεται στην Κύπρο, MVP του πρωταθλήματος, αν είναι όντως αυτό τα ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός Πειραιώς για την απόκτηση του είναι πραγματικά εξευτελιστικό. Ο Φαμπιάνο δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο σύμβολαιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι ένα από τα πιο μεγάλα περιουσιακά στοιχεία όπως δηλώνουν άπαντες στην Ομόνοια, έχει ενώπιιόν του πρόταση περαιτέρω επέκτασης της συνεργασίας τους και ουδείς από το “πράσινο” στρατόπεδο δεν έχει σκοπό να ξεπουλήσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της για 300.000 όπως αναφέρεται στο σημερινό δημοσίευμα.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιουνίου 2021 - 11:19

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.