" Ώρα αντεπίθεσης και αποδείξεων/ Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ομάδα της Κύπρου "

Στην επόμενη ημέρα της γενικής συνέλευσης της Εταιρείας αναφέρεται το ΑΠΟΕΛ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Καλεί τον κόσμο σε συσπείρωση και κάνει λόγο για αντεπίθεση, υπογραμμίζοντας ότι " Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ομάδα της Κύπρου"

Αναλυτικά:

"Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μετόχους της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, για την αθρόα προσέλευση τους, στην ετήσια Γενική Συνέλευση. Διεξήχθη μια παραγωγική συζήτηση και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κάθε τοποθέτηση που υπήρξε χθες από όλους όσους μίλησαν, κινήθηκε στο πνεύμα του ειλικρινούς ενδιαφέροντος και της μεγάλης έγνοιας που έχουμε όλοι για το καλό της ομάδας μας. Από σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα. Σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει μόνο ένας στόχος. Η συνένωση των πάντων, προς ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα, μας χρειάζεται ενωμένους για να σταθούμε δίπλα της και να την βοηθήσουμε να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει.Απευθύνουμε ένα μήνυμα ενότητας προς όλους τους ΑΠΟΕΛίστες. Ο κάθε ένας μόνος του δεν μπορεί να πετύχει απολύτως τίποτα. Όλοι μαζί έχουμε συντρίψει κάθε ρεκόρ που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μαζί με εσάς στις κερκίδες, έχουν γονατίσει μεγαθήρια, έχουν ανατραπεί αποτελέσματα, έχουν κατακτηθεί τίτλοι. Η δική μας οφειλή προς τον ΑΠΟΕΛ είναι η ελαχιστοποίηση των λαθών και η μεθοδικότητα στην δημιουργία μιας ομάδας που θα αποτελέσει τον λόγο που θα κάνει τον κόσμο περήφανο. Η οφειλή του κόσμου είναι η παρουσία του στις κερκίδες και η συμπαράσταση του προς αυτούς που θα παλέψουν εντός αγωνιστικού χώρου για να δοξάσουν την ασπίδα που κουβαλούν στο στήθος. Είναι η ώρα της αντεπίθεσης και των αποδείξεων, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ομάδα της Κύπρου.

Πρόεδρος και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ"

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουνίου 2021 - 17:19

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.