Περίπατος για την Εθνική απέναντι στην Ανδόρα

Σε χαλαρή προπόνηση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Εθνικής Κύπρου με την Ανδόρα για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 που αποτελούν παράλληλα και το IHF Trophy. Παρά την εμφανή ανωτερότητά της η ανανεωμένη εθνική του Ανδρέα Παρασκευά επέδειξε σοβαρότητα και επικράτησε με 38-16, σφραγίζοντας την πρώτη θέση του Ομίλου.

Στα νοκ – άουτ θα παίξει πιθανότατα με το νικητή του ζευγαριού Αζερμπαϊτζάν – Μολδαβία που θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (16/6). Με νίκη η Εθνική εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του EURO 2024 και μια θέση στον τελικό του IHF Trophy, όπου το καλύτερο πλασάρισμά της έως τώρα ήταν μια τέταρτη θέση το 2017. Εάν χάσει θα παίξει στον μικρό τελικό με έπαθλο το χάλκινο μετάλλιο και το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά.

Μετά το 29-23 επί της Βουλγαρίας στην πρεμιέρα, την Τρίτη (15/6) η Εθνική ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ανδόρα καθώς προηγήθηκε 7-1 και 10-3 για να κλείσει το ημίχρονο στο 20-10 δίνοντας στο β’ ημίχρονο τυπικό χαρακτήρα.

Πρώτος σκόρερ με δέκα γκολ και κορυφαίος του αγώνα αναδείχθηκε ο Χρίστος Αργυρού.

Ο Χρίστος Αργυρού σχολίασε: «Ήταν εύκολο παιχνίδι. Ξέραμε εξ αρχής τι θα αντιμετωπίσουμε. Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο ώστε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι πιο νεαροί αθλητές, που είναι το μέλλον το κυπριακού χάντμπολ. Συγχαρητήρια σε όλους, ειδικά στους μικρούς που έδειξαν σοβαρότητα και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά».

Κύπρος (Α. Παρασκευάς): Παπαγιάννης (τ), Κωνσταντίνου, Λ. Παρασκευά 3, Ι. Αργυρού 1, Αναστάσιος Ιωάννου 2, Φωτίου 6, Μιχαήλ 5, Χρ. Αργυρού 10, Στυλιανού, Νικηφόρου 3, Κρητικός 3, Κολοκοτρώνης 3, Κ. Ιωάννου 2, Καϊλή (τ)

ΠΗΓΗ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιουνίου 2021 - 17:39

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επιστρέφει το Ισραήλ
16:25
Καμπανάκι πνευμονολογικής για τη σκόνη
16:10
Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης
16:00
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.