ΑΠΟΕΛ - ΕΡΜΗΣ 2 - 0: "Ελαμψαν" Γεωργίου και Κατσαντώνης

Νικηφόρο 2-0 επί του Ερμή για το ΑΠΟΕΛ χθες στην μεγάλη βραδιά του Γιώργου Μερκή. Εξαιρετικοί ξανά οι "μικροί", σκόραραν Γεωργίου και Κατσαντώνης. Σημαντικές δηλώσεις από Σάββα Πουρσαϊτίδη και Νεκτάριο Πετεβίνο

Στο αγωνιστικό κομμάτι "έλαμψαν" οι μικροί του ΑΠΟΕΛ και δη οι Σταύρος Γεωργίου και Κατσαντώνης. Εξαιρετικό γκολ και ασίστ ο Γεωργίου, ένα ακόμα ένα γκολ, για τον Κατσαντώνη, στο νικηφόρο κλείσιμο μιας τραγικής χρονιάς για τους γαλαζοκιτρίνους, που αν μη τι άλλο, κέρδισαν τους μικρούς, που δείχνουν εξαιρετικά ταλέντα. Προανήγγειλε μετεγγραφική ενίσχυση ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε: «Η ευθύνη είναι στα χέρια μου - Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τη φετινή χρονιά. «Από το σημερινό παιχνίδι θα κρατήσω το τελευταίο παιχνίδι του Μερκή. Πρόσφερε πάρα πολλά ειδικά στην ομάδα μας, με μια σπουδαία καριέρα σε δύο ομάδες, με το περιβραχιόνιο και του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ. Κέρδισε τον σεβασμό όλων, του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ήταν αξιοζήλευτη η καριέρα του». «Δίνουμε υπόσχεση ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να επανέλθουμε εκεί που αρμόζει στην ομάδα». Έμεινα ευχαριστημένος από τους περισσότερους μικρούς. Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν λαμπρό μέλλον. Θα τους στηρίξω, θα τους δώσω την ευκαιρία και απ' εκεί και πέρα είναι στα δικά τους πόδια».

'' Θα ακούσουμε πολλά ενδιαφέροντας και στην συνέντευξη της Δευτέρας και δη στη γ.σ, η επισήμανση Νεκτάριου Πετεβίνου, εκπνέει σήμερα η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, ωστόσο αν δε ν προκύψει κάποια μεγάλη έκπληξη, συνεχίζει στον προεδρικό θώκο ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαΐου 2021 - 07:24

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Οι Χούθι ανακοίνωσαν πυραυλική επίθεση εναντίον βρετανικού πετρελαιοφόρου
05:46
Με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας
05:44
Πρόοδο στα ζητήματα Θετικής Ατζέντας δηλώνουν ότι έκαναν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας
05:35
Πρόταση Αιγύπτου προς Ισραήλ για μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
05:29
Παρέμβαση Αμερικής ζητά δικομματική ομάδα για να μην αποπλεύσει από την Τουρκία νηοπομπή ΜΚΟ προς τη Γάζα
05:27
26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.