Ανόρθωση: Με το κύπελλο έγινε η αρχή

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Coca-Cola μπορεί να αποτελέσει την αρχή για ανάλογη συνέχεια στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν διοίκηση και προπονητής, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Λεμεσό.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Ευγένιος Χαμπουλλάς, διεμήνυσε ότι ο στόχος της επόμενης διετίας είναι η κατάκτηση τίτλων. "Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί βασισμένη στην έντονη αγάπη που έχουμε όλοι για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο", ανέφερε ο κ. Χαμπουλλάς, σημειώνοντας με νόημα ότι τα αγαθά και οι επιτυχίες έρχονται με συνεργασία, σκληρή δουλειά και υπομονή στα δύσκολα, καθώς το κύπελλο ήταν και ο πρώτος τίτλος για τον ίδιο, στο διάστημα των τελευταίων δύο χρόνων που βρίσκεται στην προεδρία της εταιρείας.

Σε σχέση με τα μετεγγραφικά, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς ανέφερε ότι ο Οκριασβίλι έχει προτάσεις από δύο κυπριακές ομάδες, όμως η Ανόρθωση του γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να έχει τον πρώτο λόγο στις διαπραγματεύσεις, σε περίπτωση που παραμείνει στην Κύπρο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, έχοντας υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διετίας, συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας σκοπεύοντας να υλοποιήσει το όραμα της διοίκησης. "Η προπονητική μου καριέρα άρχισε από αυτό το σωματείο και πετύχαμε αρκετά πράγματα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά και ελπίζοντας ότι τα προβλήματα θα μείνουν πίσω και βλέπουμε το μέλλον", σημείωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ευχαρίστησε τον Χρήστο Πουλλαΐδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό του.

Από τη δική του πλευρά, ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαΐδης, συνεχάρη όλους για την κατάκτηση του κυπέλλου, του πρώτου τροπαίου έπειτα από αρκετά χρόνια. "Συγχαρητήρια στους οπαδούς που μας έδειξαν τον τρόπο. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο με τις εκδηλώσεις τους δύο μέρες πριν από τον τελικό", ανέφερε, για να προσθέσει ότι η επιτυχία ήρθε βασισμένη στους τρεις βασικούς πυλώνες: πιστή διαχείριση, επαγγελματικότητα και διαφάνεια, στοιχεία, τα οποία - όπως είπε - είναι στο DNA της Ανόρθωσης. Έστειλε επίσης το μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπουρούν να είναι επιτυχημένοι.

Από εκεί και πέρα, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς δήλωσε ότι εντός Ιουνίου θα λάβουν την απόφαση για πρόσληψη αθλητικού διευθυντή, ενώ αναμέενει ότι θα διατεθούν γύρω στις 4000 εισιτήρια διαρκείας.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαΐου 2021 - 18:35

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Οι Χούθι ανακοίνωσαν πυραυλική επίθεση εναντίον βρετανικού πετρελαιοφόρου
05:46
Με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας
05:44
Πρόοδο στα ζητήματα Θετικής Ατζέντας δηλώνουν ότι έκαναν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας
05:35
Πρόταση Αιγύπτου προς Ισραήλ για μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
05:29
Παρέμβαση Αμερικής ζητά δικομματική ομάδα για να μην αποπλεύσει από την Τουρκία νηοπομπή ΜΚΟ προς τη Γάζα
05:27
26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.