Νίκησε η Ρίβερ Πλέιτ έχοντας μέσο για τερματοφύλακα

Η Ρίβερ Πλέιτ υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με τον μέσο Ένζο Πέρεζ τερματοφύλακα, καθώς είκοσι παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις(!!!) τερματοφύλακες.

Παρ' όλα αυτά, βγήκε νικήτρια με 2-1 απέναντι στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, για τον 4ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας στην αποστολή της μόνο 11 ποδοσφαιριστές. (σ.σ. Το Κόπα Λιμπερταδόρες είναι το αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ της Ευρώπης.)

Η ομάδα από την Αργεντινή, είχε ζητήσει εγγραφή δύο άλλων τερματοφυλάκων που έχει στο ρόστερ, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό. Έτσι, επιλέγηκε ο 35χρονος Πέρεζ για να υπερασπιστεί την εστία απέναντι στους Κολομβιανούς. Όπως δήλωσε μετά τον αγώνα, χρησιμοποιούσε τη βούλα του πέναλτι, σαν σημάδι για να καταφέρει να ελέγξει την εστία του, αφού είχε λάβει και τις σχετικές οδηγίες κατά την προετοιμασία του τις προηγούμενες ημέρες.

Παρά τα εις βάρος της δεδομένα πριν από τον αγώνα, η Ρίβερ Πλέιτ, πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής το 2018, προηγήθηκε νωρίς με 2-0 με γκολ των Φαμπρίσιο Ανγκιλέρι (3') και Χουλιάν Άλβαρες (6'). Ο Πέρεζ νικήθηκε τελικά από τον Κέλβιν Οσόριο (73'), ωστόσο η Ρίβερ πήρε τη νίκη με την οποία πέρασε στην κορυφή του 4ου ομίλου. Έφτασε τους 9 βαθμούς σε πέντε αγώνες, εκμεταλλευόμενη την ήττα της βραζιλιάνικης Φλουμινένσε από την κολομβιανή Τζούνιορ, επίσης με 2-1.

Στην τελευταία αγωνιστική η Ρίβερ Πλέιτ θα υποδεχθεί τη Φλουμινένσε και χρειάζεται τουλάχιστον ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Συντάκτης: Γιώργος Τσαβέλλας

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαΐου 2021 - 17:48

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κρήτη
11:19
Ψηλά στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης ο εκσυγχρονισμός Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
10:44
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Στους 706.534 ο αριθμός των εκλογέων
09:47
Στις Βρυξέλλες 22 νέοι Κύπριοι διπλωμάτες
09:23
Στάσιμες οι εργασίες για την προβλήτα στο Βασιλικό
09:07
Υπουργός Παιδείας: Σκοπός η αυτοπροστασία των παιδιών
08:59
Πολίτης εντόπισε πτώμα σε αποσύνθεση στη Σωτήρα
06:42
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.