Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου με τους ομολόγους του Γαλλίας και Ιρλανδίας για την αιματοχυσία στη Γάζα

Διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι με τους ομολόγους του Γαλλίας και Ιρλανδίας για την ισραηλινο - παλαιστινιακή σύγκρουση.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου, ο επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματίας συζήτησε με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν Υβ Λε Ντριάν τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Ιερουσαλήμ, καθώς και τις εξελίξεις που σχετίζονται με τη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι τόνισε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Γάλλο ομόλογό του την ανάγκη να τερματιστούν οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα και η αιματοχυσία με πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι οι πολιτικές προσπάθειες για την οριστική διευθέτηση του παλαιστινιακού ζητήματος.

Παράλληλα, ο κ. Σούκρι συνομίλησε και με τον Ιρλανδό Υπουργό Εξωτερικών Σάιμον Κόβενι, με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις της κρίσης καθώς και τις προσπάθειες που το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επιδιώκει να προωθήσει για τη διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας, δεδομένου του ότι η Ιρλανδία αποτελεί μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαΐου 2021 - 16:05

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.