Οι διαιτητές του κυπέλλου

Διαιτητική ομάδα κατηγορίας FIFA Elite μαζί με δύο Κύπριους διαιτητές έχει επιλεγεί να διαιτητεύσει τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola μεταξύ της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 του Μάη στο ΓΣΠ. 

Τον τελικό θα διαιτητεύσει ο Ρουμάνος Ovidiu Hategan. Πρόκειται για 40χρονο Ρουμάνο διαιτητή ο οποίος είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και για αυτό έχει επιλεγεί και για την τελική φάση του EURO 2020. O κ. Hategan έρχεται στην Κύπρο μαζί με βοηθούς του οι οποίοι, επίσης θα βρίσκονται στην τελική φάση του EURO 2020. Πρόκειται για τους Stefan Radu Ghinguleac και Eugen Sebastian Cheorghe.

Ο Ovidiu Hategan είναι διεθνής διαιτητής από το 2008, από το 2015 είναι διαιτητής κατηγορίας Eite  και έχει διαιτητεύσει δεκάδες διεθνείς αγώνες στην καριέρα του, δίνοντας το παρών του σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως η τελική φάση του EURO 2016 στη Γαλλία. Μόνο στη φετινή σεζόν, έχει οριστεί σε δέκα αγώνες του Champions League, οκτώ ως πρώτος διαιτητής και δύο ως τέταρτος διαιτητής. Τελευταίος διεθνής αγώνας που διαιτήτευσε ήταν αυτός μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ντόρτμουντ (2-1) στις 6 Απριλίου. 

Στο VAR στον αυριανό τελικό θα βρίσκεται ο Πολωνός Pawel Gil ο οποίος, σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στην ομάδα του VAR που θα έχει την ευθύνη του τελικού του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι ενώ επίσης θα είναι παρών στην τελική φάση του EURO 2020. 

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή και AVAR ο Μάριος Χριστοφόρου. 

Αναλυτικά η διαιτητική ομάδα του τελικού Κυπέλλου Coca - Cola:

Διαιτητής: Hategan Ovidiu Alin
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ghinguleac Radu Stefan
Β' Βοηθός Διαιτητής: Cheorghe Sebastian Eugen
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Gil Pawel
AVAR: Χριστοφόρου Μάριος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

ΠΗΓΗ:ΚΟΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαΐου 2021 - 10:22

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.