Πού να εξεταστείτε σήμερα Τρίτη

20 δειγματοληπτικά σημεία στη Λεμεσό, δέκα στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο και έξι στην Πάφο.

Συνολικά 20 δειγματοληπτικά σημεία και σήμερα στη Λεμεσό

Σε  20 σημεία συνεχίζονται και σήμερα, Τρίτη οι δειγματοληψίες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο κατάλογο που ανακοινώθηκε χθες βράδυ από το Υπουργείο Υγείας.

Από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ., θα λειτουργήσουν δειγματοληπτικά σημεία στο χώρο στάθμευσης του πανεπιστημίου Frederick (παρά την εκκλησία Αγ.Γεωργίου Χαβούζας) και στο Τσίρειο Στάδιο (δυτική πλευρά – κύρια είσοδος). 

Μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. και 6.00 μ.μ. , δειγματοληψίες θα γίνονται στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κ.Πολεμίδια,  στην  Πλατεία «Ειρήνης» (μπροστά από το Δημαρχείο Αγ.Αθανασίου), στο Κέντρο Παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης, στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα, στο Πολυδύναμο Κέντρο Πύργου και στον εκθεσιακό χώρο «Αφροδίτη Αμαθούσια» στον Άγιο Τύχωνα (λεωφόρος Αμαθούντας).

Με διευρυμένο ωράριο 12 ωρών, από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ, θα λειτουργήσουν τα δειγματοληπτικά σημεία στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Sigma» στον Κάψαλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς, στο Limassol Shopping Centre στα Κ. Πολεμίδια, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Δήμου Γερμασόγειας (πρώην ταβέρνα «Σκάρος) και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Τραχωνίου.


Δέκα σημεία για rapid tests την Τρίτη στη Λάρνακα, πέντε στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού. Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δέκα σημεία δειγματοληψίας και πέντε στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 16.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου (χώρος καφετέριας FCG), ενώ από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 σημεία θα υπάρχουν στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες),  στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο  Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (λεωφόρος 1ης Απριλίου 11), στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού και στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης).

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00  θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο  χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου και στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα.

Σε 6 σημεία η δειγματοληψία για rapid test την Τρίτη στην Πάφο

Συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων.

Στην επαρχία Πάφου θα λειτουργήσουν 6 σημεία ελέγχου σήμερα Τρίτη, στην Πλατεία Δημαρχείου, Πάφος 8.30 π.μ.- 6 μ.μ. στην Πρώην Οικία Επάρχου, Πάφος (Οδός Γρίβα Διγενή) 7.30 π.μ.- 7.30 μ.μ.και στον προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS (Λεωφόρος Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο) 9.30 π.μ.- 6.30 μ.μ.

Επίσης στην Εκκλησία Χλώρακας 8.30 π.μ.- 6 μ.μ., στο Κοινοτικό Ιατρείο Πολεμίου 8.30 π.μ.- 6 μ.μ. και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Έμπας 8.30 π.μ.- 6 μ.μ. 

Δύο κρούσματα εντοπίστηκαν χθες θετικά από 5.195 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Από τα rapid test το ποσοστό θετικότητας διαμορφώνεται  στην Πάφο στο  0,10%.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2021 - 08:10

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.