«Το διαιτητικό τρίο δεν στάθηκε στο ύψος της περίστασης.» Αιχμές Κεραυνού για τη χθεσινή διαιτησία

Με μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ο Κεραυνός αναφέρεται στον χθεσινό τελικό με την ΑΕΚ, νικήτρια η ομάδα της Λάρνακας, κάνοντας το μπρέικ της έδρας, εκφράζοντας τα παράπονά του για την διαιτησία του αγώνα. "Απέτυχαν να κρατήσουν τις ισορροπίες στον αγώνα", επισημαίνουν οι Στροβολιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η ομάδα μας χτες πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στους τελικούς απέναντι στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος και της δυναμικής των δυο ομάδων.

Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν παθιασμένοι και διαβασμένοι στο γήπεδο παλεύοντας με πάθος για τη νίκη. Φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες ήταν άριστα προετοιμασμένες για την αναμέτρηση, αφού αμφότερες είχαν αντίδραση για κάθε δράση του αντιπάλου. Οι αθλητές έδωσαν επίσης τα πάντα στο παρκέ. Και αν κάποιος υστέρησε σε απόδοση, σίγουρα δεν υστέρησε σε πάθος και θέληση για τη νίκη.

Έπεσαν κορμιά και μπορούμε να πούμε ότι έπεσε πολύ «μπασκετικό ξύλο» (αρκετές φορές στο όριο), ενώ υπήρξε αρκετή ένταση κάτι αναμενόμενο όμως σε τέτοια παιχνίδια.

Δυστυχώς όμως δεν είχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι καλή (ή έστω αποδεχτή) απόδοση στον πρώτο τελικό. Το διαιτητικό τρίο υπέπεσε σε πολλά λάθη και δεν στάθηκε στο ύψος της περίστασης.

Υπήρξαν πολλά λάθος σφυρίγματα, ενώ προσπάθησαν αλλά απέτυχαν να κρατήσουν τις ισορροπίες στον αγώνα. Απέτυχαν διότι η διαιτητική ισορροπία σε ένα αγώνα δεν κερδίζεται διορθώνοντας εξόφθαλμα λάθος σφυρίγματα με ανάποδα σφυρίγματα, η ακόμα χειρότερα με μη σφυρίγματα. Και αυτό ήταν δυστυχώς το σκηνικό που παρακολουθήσαμε χθες, με θύματα και τις δύο ομάδες.

Σημαντικό είναι επίσης να τονίσουμε ότι απέτυχαν να κρατήσουν την ισορροπία μεταξύ δυνατού και αντιαθλητικού παιχνιδιού σε αρκετές φάσεις του αγώνα και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο αφού μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς. Κάτι το οποίο δεν συνέβη ψες καθαρά από τύχη, αφού είδαμε ανατριχιαστικές πτώσεις στο παρκέ σε επαφές που δεν δόθηκε καμία παράβαση!.

Ειδικότερα, η απόδοση του 3ου διαιτητή χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη και άκρως εχθρική προς την ομάδα μας.

Ας ελπίσουμε ότι στον επόμενο αγώνα θα έχουμε την ίδια απόδοση από τις δυο ομάδες, αλλά καλύτερη απόδοση από τους διαιτητές. Γιατί είναι κρίμα να συζητούμε για την βελτίωση των κύπριων αθλητών μετά την ευνοϊκή για αυτούς (σωστή ή λανθασμένη) μείωση των ξένων, ενώ την ίδια ώρα να ζητούμε κάθοδο ξένων διαιτητών επειδή οι Κύπριοι απλά δεν μπορούν. Γιατί εδώ θα καταλήξουμε αν συνεχίσουν να έχουν την ίδια κακή απόδοση.

🏀ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ🏀”

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Απριλίου 2021 - 18:44

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Πήτερ Στάνο: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.