Με πληρότητα 100% οι σχολικές και κανονικές διαδρομές της Cyprus Public Transport

Με πληρότητα 100% οι σχολικές και κανονικές διαδρομές της Cyprus Public Transport ΚΥΠΕ - Λευκωσία 05/04/2021 16:12 Η εταιρεία Cyprus Public Transport ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για επανέναρξη των σχολείων όλων των βαθμίδων στις 2 Απριλίου, οι υπηρεσίες της που αφορούν τις σχολικές διαδρομές θα πραγματοποιούνται κανονικά με 100% χωρητικότητα σε όλα τα οχήματα.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα απολύμανσης με αυστηρούς ελέγχους ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις συστάσεις του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι και οι κανονικές διαδρομές της CPT για το ευρύ κοινό θα πραγματοποιούνται και αυτές με 100% χωρητικότητα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Σημειώνεται ότι η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών στην Επαρχία Λευκωσίας (Αστική, Αλάμπρα, Ταμασός, Δυτική Περιοχή) και στην Επαρχία Λάρνακας.  

Στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας, η CPT καλύπτει κανονικές διαδρομές μέσω ενός εκτενούς δικτύου, το οποίο συνδέει τα προάστια με τα αστικά κέντρα και τα γύρω χωριά, προστίθεται ενώ οι νυχτερινές διαδρομές και στις δύο επαρχίες και οι διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας, εντός της ίδια της επαρχίας, περιλαμβάνονται επίσης στις υπηρεσίες της CP. Η εταιρεία υπενθυμίζει στους γονείς να μην ξεχνούν ότι όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν έγκυρη μηνιαία κάρτα για τις μετακινήσεις τους, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο μονής διαδρομής.

Οι μαθητές μπορούν να φορτίζουν την κάρτα τους σε οποιονδήποτε σταθμό ή μέσω της ιστοσελίδας της CPT.   Οι ανέπαφες κάρτες διαδρομών της CPT, αναφέρεται, είναι διαθέσιμες για όλους τους επιβάτες, καθώς η ασφάλεια αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα και ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Απριλίου 2021 - 16:51

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

01 Ιουνίου
Τίτλοι Ειδήσεων - Πέμπτη 1η Ιουνίου
22:00
Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οπαδοί του Απόλλωνα (Βίντεο)
21:32
Χωρίς άδεια οικοδομής η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών
21:21
Τρία χρυσά στο στίβο-Νέο παγκύπριο ρεκόρ από τη Ναταλία Χριστοφή
21:20
Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την απόφαση μεταφοράς του Κενάν Αγιάζ στην Γερμανία (Βίντεο)
21:10
ΗΠΑ: Άναψε το πράσινο φως για την πώληση F-35 στην Ελλάδα
20:55
Δύο χρυσά στην κολύμβηση
20:37
Νομική κόντρα της βρετανικής κυβέρνησης με την επιτροπή διερεύνησης της πανδημίας
20:24
Ανησυχία Ευρωκοινοβουλίου για την ικανότητα της Ουγγαρίας να αναλάβει την προεδρία
19:51
Επίθεση Μοραβιέτσκι για την προοπτική αφαίρεσης της Ουγγρικής προεδρίας
19:38
Χρυσό στην καλαθόσφαιρα 3Χ3 και στο ομαδικό τζούντο αντρών
19:19
Δύο μήνες προθεσμία δίνει η Κομισιόν για το θέμα του μειωμένου ΦΠΑ στην πρώτη κατοικία
17:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand