Με πληρότητα 100% οι σχολικές και κανονικές διαδρομές της Cyprus Public Transport

Με πληρότητα 100% οι σχολικές και κανονικές διαδρομές της Cyprus Public Transport ΚΥΠΕ - Λευκωσία 05/04/2021 16:12 Η εταιρεία Cyprus Public Transport ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για επανέναρξη των σχολείων όλων των βαθμίδων στις 2 Απριλίου, οι υπηρεσίες της που αφορούν τις σχολικές διαδρομές θα πραγματοποιούνται κανονικά με 100% χωρητικότητα σε όλα τα οχήματα.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα απολύμανσης με αυστηρούς ελέγχους ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις συστάσεις του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι και οι κανονικές διαδρομές της CPT για το ευρύ κοινό θα πραγματοποιούνται και αυτές με 100% χωρητικότητα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Σημειώνεται ότι η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών στην Επαρχία Λευκωσίας (Αστική, Αλάμπρα, Ταμασός, Δυτική Περιοχή) και στην Επαρχία Λάρνακας.  

Στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας, η CPT καλύπτει κανονικές διαδρομές μέσω ενός εκτενούς δικτύου, το οποίο συνδέει τα προάστια με τα αστικά κέντρα και τα γύρω χωριά, προστίθεται ενώ οι νυχτερινές διαδρομές και στις δύο επαρχίες και οι διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας, εντός της ίδια της επαρχίας, περιλαμβάνονται επίσης στις υπηρεσίες της CP. Η εταιρεία υπενθυμίζει στους γονείς να μην ξεχνούν ότι όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν έγκυρη μηνιαία κάρτα για τις μετακινήσεις τους, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο μονής διαδρομής.

Οι μαθητές μπορούν να φορτίζουν την κάρτα τους σε οποιονδήποτε σταθμό ή μέσω της ιστοσελίδας της CPT.   Οι ανέπαφες κάρτες διαδρομών της CPT, αναφέρεται, είναι διαθέσιμες για όλους τους επιβάτες, καθώς η ασφάλεια αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα και ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Απριλίου 2021 - 16:51

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

30 Νοεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων - Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
22:00
ΗΠΑ: Μητέρα και ο οκτάχρονος γιος της έχασαν τη ζωή τους από κτύπημα ανεμοστρόβιλου
21:18
ΚΕ: Η ισοπεδωτική πολιτική και ο μηδενισμός αποτελεί συνήθη πρακτική του ΑΚΕΛ
21:02
Ρωσικές ενισχύσεις σε περιοχή που συνορεύει με την Τουρκία
20:47
Κουλέμπα: Για να επιτύχει το σχέδιο για την προστασία των πυρηνικών εγκαταστάσεων στη Ζαπορίζια θα πρέπει να αποσυρθεί η Ρωσία
20:00
Ιράν: Ποινή θανάτου σε 4 άνδρες οι οποίοι βρέθηκαν ένοχοι για συνεργασία με το Ισραήλ
19:10
Η υπουργός Δικαιοσύνης έχει μελετήσει το πόρισμα το οποίο αφορά τις φυλακές
18:15
Το ΑΚΕΛ αποφάσισε να καταψηφίσει τον Κρατικό Προϋπολογισμό για το 2023
17:44
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 30/11/2022
17:19
Κίνα: Εντείνονται οι συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικές δυνάμεις
16:14
Μισό δισ. το πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης στο δεκάμηνο
16:06
Αντισυνταγματική κρίθηκε από το Ανώτατο η νομοθεσία που αφορά τη μείωση του ΦΠΑ στην ηλεκτρική ενέργεια
15:51
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand