Πιθανότητα παράτασης της παραμονής του ΠτΔ και της ελληνοκυπριακής αντιπροσωπείας στη Γενεύη

Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα παράτασης της παραμονής του Προέδρου της Δημοκρατίας και της ελληνοκυπριακής αντιπροσωπείας στη Γενεύη, έως και την Παρασκευή, λόγω διαφοροποίησης του προγράμματος, μετέδωσε η απεσταλμένη του ΡΙΚ Στέλλα Μιχαήλ, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.

Πληροφορίες της απεσταλμένης του ΡΙΚ αναφέρουν επίσης ότι, λίγο πριν από τις έντεκα απόψε, ώρα Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, μετά τη συνάντηση του προέδρου Αναστασιάδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Εξάλλου, σχολιάζοντας τους πανηγυρισμούς της τουρκικής και της τουρκοκυπριακής αντιπροσωπείας περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους, επειδή ο Ερσίν Τατάρ συνοδεύεται στη Γενεύη από τον λεγόμενο "υπουργό εξωτερικών", οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι ουδέν αναληθέστερον από όσα υποστηρίζει η άλλη πλευρά. Επισημαίνουν ότι ο κύριος Τατάρ μπορεί να συνοδεύεται από όποιον επιθυμεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει αποδοχή της ούτω καλούμενης ιδιότητάς του είτε από την κυβέρνηση είτε από τα Ηνωμένα Έθνη.

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε η απεσταλμένη του ΡΙΚ, στη διμερή συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από πέντε συνεργάτες του, ενώ στη δεξίωση που θα παραθέσει ο Γενικός Γραμματέας στους συμμετέχοντες στη Διάσκεψη, τον πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύουν μόνο ο διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Κυριάκος Κούρος και ο διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Απριλίου 2021 - 17:56

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

04 Μαΐου
Το Ισραήλ προσφεύγει στον ΟΟΣΑ κατά του εμπορικού μποϊκοτάζ της Τουρκίας
08:35
Άντονι Μπλίνκεν: Η Χαμάς το μοναδικό εμπόδιο μεταξύ του λαού της Γάζας και μιας κατάπαυσης του πυρός
08:26
Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για το Πάσχα
06:44
Βραζιλία: Τουλάχιστον 37 νεκροί και 74 αγνοούμενοι από πλημμύρες
06:30
Μεγάλο Σάββατο: Έγινε η πρώτη Ανάσταση του Κυρίου
05:43
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 04/05/24
05:18
03 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 4 Μαΐου 2024
21:00
Αντιπροσωπεία της Χαμάς στην Αίγυπτο με στόχο την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
20:39
Ζαχάροβα: Παροδοχή ότι η Δύση διεξάγει πόλεμο κατά της Ρωσίας οι δηλώσεις Κάμερον
20:36
Κάμερον: Η Ουκρανία μπορεί να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος με βρετανικούς πυραύλους
20:33
Eπί ποδός αστυνομία και πυροσβεστική για κροτίδες και λαμπρατζιές
20:31
Σε συναγερμό η Κένυα εν αναμονή κυκλώνα
20:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.