Ανόρθωση και Ολυμπιακός έχουν σπουδαίο ραντεβού στις 15 Μαΐου (βίντεο)

Ανόρθωση και Ολυμπιακός εξασφάλισαν το βράδυ της Τετάρτης (22/4) την πρόκρισή τους στον τελικό του κυπέλλου Coca Cola. Η Ανόρθωση νίκησε εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 και ο Ολυμπιακός, επίσης εκτός έδρας, την ΑΕΛ με 1-0. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Μαίου.

Η Ανόρθωση νικησε για 2η φορά μεσα σε μια βδομάδα τον ΑΠΟΕΛ και πήρε πανηγυρικη πρόκριση στον  μεγάλο τελικό του κυπελλου Coca Cola. Η ψεσινή επκράτηση της Ανόρθωσης με 3-1 στο ΓΣΠ ήταν περα για πέρα δίκαιη. Το συγκρότημα του Κετσπαγα με σωστη τακτική, κτύπησε τους "γαλαζοκίτρινους" στα αδύνατα τους σημεία και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό μετά από 14 χρόνια.

Για τους "κυανόλευκους" της Αμμοχώστου σκόραραν οι Χούσμπαουερ και Παύλος Κορρέα(2), ενώ το τέρμα των ηττημένων πέτυχε απο το σημείο του πέναλτι ο Γκάρνερ, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

Πλέον , όλοι στην Μεγαλη Κυρία περιμένουν το μεγαλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό ευελπιστώντας η ιστορία να επαναληφθεί , αφου το 1962 όταν ξανασυναντήθηκαν με τους μαυροπράσινους στο τελικό , κατέκτησαν το κύπελλο, κερδίζοντας με 5-2.

Στον ΑΠΟΕΛ η καταστροφική από όλες τις αποψεις φετινή σεζόν, ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Οι "γαλαζοκιτρινοι" της Λευκωσίας υπεπεσαν χθες σε σοβαρά αγωνιστικά λάθη, δεν μπόρεσαν να γίνουν πραγματικά επίκυνδυνοι και  στο τέλος, μοιραία για αυτούς, δέχθηκαν την ήττα και τον αποκλεισμό. Να σημειώσουμε ότι για τον ΑΠΟΕΛ ειναι πρωτη φορά μετά από 20 χρόνια που δεν εξασφαλίζει συμμετοχή στις ευρωπαικές διοργανώσεις.

​Στον Ολυμπιακό ζουν ιστορικές στιγμές. Οι μαυροπράσινοι νικησαν την ΑΕΛ με 1-0  μεσα στο Τσίρειο  χάρη σενα τερμα απο τα 11 βηματα του Σάλι και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό μετά από 30 χρόνια. Τοτε ,το 1991 ,αντιμετώπισαν στο Μακάρειο την Ομόνοια από την οπόια έχασαν με 1-0.

Η ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι απέδειξε  χθες - για ακόμη μια φορά - ότι μόνο τυχαία δεν ειναι η φετινή της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι "μαυροπράσινοι" με βάση την εικόνα των δύο αγώνων , δίκαια πανηγυρίζουν την πρόκριση τους, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει όσο έπρεπε το παιχνίδι. Σε αυτό βεβαιως έπαιξε ρόλο και η κόκκινη καρτα που δεχθηκε στο 42' ο Σάντος.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Απριλίου 2021 - 12:32

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
18:00
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των Αν. Πηγών Ενέργειας στην Ευρώπη
17:03
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.