Κατέκτησε και το κύπελλο η Ομόνοια

Το 7o Kύπελλο στην ιστορία της πανηγυρίζει από την Παρασκευή το βράδυ η Ομόνοια. Οι νταμπλούχοι για τρίτη φορά κέρδισαν στον 46ο Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών την Ε.Ν.Π. με 3-0 σετ στο Αθλητικό Κέντρο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»

Η Ομόνοια με κορυφαίο τον διεθνή διαγώνιο Νικόλα Ελευθερίου που «βομβάρδιζε» από παντού τους «βυσσινί» επέβαλε τον ρυθμό της και κέρδισε. Μάλιστα, πέτυχαν ένα φοβερό ρεκόρ κερδίζοντας και τους 29 αγώνες που έδωσαν φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επίσης, ολοκλήρωσαν μαζί με την περσινή σεζόν που διακόπηκε ένα σερί 30 νικών.

Η Ε.Ν.Π. στην πρώτη της παρουσία σε Τελικό υστέρησε ενώ βρέθηκε απέναντι σε μια πολύ καλύτερη Ομόνοια και έχασε. Ωστόσο, η παρουσία της και μόνο στον Τελικό στέλνει μηνύματα για το μέλλον.

Φουριόζα μπήκε η Ομόνοια στον Τελικό. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 10-06 και 14-08 διατηρώντας την υπεροχή απέναντι στην Ε.Ν.Π. που είχε τον ενθουσιασμό, αλλά κακή υποδοχή. Η διαφορά  διατηρήθηκε σε σκορ ασφαλείας για τους πρωταθλητές 21-16 και 23-17 για να κερδίσει 25-18 και να προηγηθεί με 1-0 σετ στον Τελικό. Κορυφαίοι των «πρασίνων» ήταν οι Ελευθερίου και Rangel.

Στο δεύτερο σετ του Τελικού δεν θύμιζε το πρώτο αφού η Ε.Ν.Π. μπήκε στο πετσί του αγώνα βελτίωσε αισθητά την υποδοχή της  και οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 09-09. Η Ομόνοια κατάφερε  πάλι με πολύ αποτελεσματικό τον Ελευθερίου να  προηγηθεί  13-11 και στη συνέχεια αύξησε σε 19-16. Οι νταμπλούχοι  πήραν  ελαφρύ προβάδισμα το οποίο διεύρυνε κερδίζοντας με 25-21 παίρνοντας γερό προβάδισμα.

Στο τρίτο σετ η Ομόνοια άρχισε πιο καλά και προηγήθηκε 08-05 εξασφαλίζοντας το ψυχολογικό προβάδισμα ενώ αύξησε σε 16-11. Το τριφύλλι με κορυφαίο τον Ελευθερίου προηγήθηκε με 21-12 κααθαρίζοντας τον Τελικό. Οι παίκτες του Σάββα Σάββα έμοιαζαν αφηνιασμένοι στο τρίτο σετ και διατήρησαν την υπεροχή κερδίζοντας  το σετ με 25-16 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

MVP του Τελικού αναδείχθηκε ο Νικόλας Ελευθερίου της Ομόνοιας.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλης Κρασιάς  μαζί με το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ Παναγιώτης Τρισόκκας.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Προδρόμου, Rangel, Αχ. Πετρακκίδης, Αλεξίου, Ελευθερίου, Vinicius – Λίμπερο: Πλατρίτης – Αλλαγές: Μαυρομμάτης, Σ. Πετρακκίδης.

Ε.Ν.Π. (Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Coutinho, Παπανδρέου, K. Γεωργίου, Acosta, Χρυσοστόμου, Γ. Γεωργίου – Λίμπερο: Πάπας – Αλλαγές: Πυλιώτης, Stevovic.

ΠΗΓΗ:ΚΟΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2021 - 17:06

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρογίας-2ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
11:21
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ενδεικτικές των προθέσεων της Αγκύρας οι δηλώσεις Ερντογάν
10:57
Αθήνα: Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας οι δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο
10:36
Εντός του έτους νομοσχέδιο το οποίο θα διέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακών κλινικών
09:48
Μεγάλες ζημίες προκλήθηκαν από τη χθεσινή θεομηνία
09:14
Έτοιμο το "Τζένιφερ" να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Γάζα
08:53
Υπουργός Ενέργειας: Εφικτή η ολοκλήρωση του τερματικού στο Βασιλικό
08:48
Τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από φωτιά στη Γεροσκήπου
08:38
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.