Πανέτοιμη η ομάδα της Ανόρθωσης

Αύριο ο πρώτος αγώνας της Ανόρθωσης με τη σουηδική Ιστατς για τα ημιτελικά του ευρωπαΪκού κυπέλλου χάντμπολ.

Σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, τόσο ο πρόεδρος της Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου, Ανδρέας Ανδρέου, όσο και ο Τεχνικός της ομάδας κ. Γιώργος Ζαραβίνας, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Τζούλιο Αργυρού έδειξαν να αναγνωρίζουν τις δυσκολίες των δύο αγώνων μέσα από τις δηλώσεις τους, τονίζοντας ωστόσο την ίδια στιγμή πως πιστεύουν στις δυνατότητες που διαθέτει η ομάδα για να κάνει μια ακόμα υπέρβαση.

* Οι αγώνες της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με την Σουηδική YSTADS IF θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 η ώρα 20:15 στο Αθλητικό Κέντρο της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (πρωην ΑΤΙ) και το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 η ώρα 16:00 (ώρα Κύπρου) στο YSTADS ARENA στη Σουηδία και θα είναι τηλεοπτικοί από την πλατφόρμα της CABLENET από τα κανάλια CABLENET SPORT HD.


Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν:

Ανδρέας Ανδρέου (Πρόεδρος Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου):

-Καλημέρα σε όλους. Κατ’ αρχάς να καλωσορίσω τα ΜΜΕ και να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία.

Ως γνωστό, η σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, πραγματοποιείται με αφορμή τον αγώνα που θα δώσουμε στην Κύπρο με την Σουηδική YSTADS IF, στο πλαίσιο των «ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ» του EHF European Cup.

Μέχρι στιγμής τα παιδιά μας έχουν κάνει περήφανους με τις επιτυχίες τους, ιδιαίτερα μετά την επική πρόκριση επί της τουρκικής ομάδας και έναντι της BAIA MARE.

Ο επόμενος αντίπαλος μας η Σουηδική YSTADS IF είναι ακόμα μεγαλύτερο όνομα και ακόμα ψηλότερο εμπόδιο.

Παρ’ όλα αυτά, έχω πίστη στην ομάδα, καθώς έδειξε ξανά ότι μπορεί να ξεπεράσει εαυτόν και να κάνει την υπέρβαση. Σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό, παλεύοντας κάθε στιγμή και μονομαχία στο παιχνίδι.

Το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ είναι μεγάλη επιτυχία για το Κυπριακο χάντμπολ την Αμμόχωστο μας και την Κύπρο μας, και σαφώς μια ενδεχόμενη πρόκριση, θα μας τοποθετήσει στο πάνθεον των ιστορικών προκρίσεων του Κυπριακού αθλητισμού.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η πρόκριση αλλά ποτε δεν ήταν εύκολη με κανένα από τους αντιπάλους που είχαμε ως τώρα.

Θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και θα απολαύσουμε το παιχνίδι μας.

Είναι τεράστια η πρόκληση για να προκριθούμε στον τελικό του EHF European Cup και θα είναι ακόμη μεγαλύτερη η επιτυχία να καταφέρουμε να βρεθούμε στον τελικό με την ΑΕΚ.

Θα είναι κάτι ασύλληπτο και πολύ σπάνιο να βρεθούμε μια Ελληνική και μια Κυπριακή ομάδα στον Τελικό του EHF European Cup.

Κλείνοντας με ένα κάλεσμα στον περήφανο κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να μας δώσει τη θετική του ενέργεια σε αυτο τον αγώνα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία CABLENET για την υποστήριξη της και την προβολή των αγώνων μας μέσα από τα κανάλια της CABLENET SPORT HD.

Γιώργος Ζαραβίνας (Τεχνικός Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου):

Καλημέρα και από μένα.

Σαφώς το παιχνίδι που ακολουθεί είναι το πιο δύσκολο που έχει δώσει η ομάδα μας μέχρι στιγμής.

Πρόκειται για ένα αντίπαλο με πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται και ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή χώρα του χάντμπολ.

Από την πλευρά μας, θα μελετήσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου, προσπαθώντας να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από αυτούς τους δύο αγώνες.

Γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στην Σουηδική ομάδα, παρ’ όλα αυτά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με σκοπό να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση και να γράψουμε ιστορία στο Κυπριακό χάντμπολ.

Julio Άργυρου (Αρχηγός Sabbianco Ανόρθωσης Αμμοχώστου):

Καλημέρα σε όλους.

Από την πλευρά των παικτών της ομάδας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και δυσκολιών.

Όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ γνωρίζουν ποιος είναι ο αντίπαλος μας, παρ’ όλα αυτά δείξαμε και εμείς από την πλευρά μας και με την προηγούμενη μας πρόκριση ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον καθένα στα μάτια.

Αυτός ο αγώνας είναι μια πρόκληση για τον κάθε παίκτη και είμαι βέβαιος πως πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μας. Είναι ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο μόνο να κερδίσουμε έχουμε, αναγνωρίζοντας βεβαίως και τις αντικειμενικές δυσκολίες όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες όπως η Σουηδική YSTADS IF.

Αναμένουμε με αγωνία τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και ευελπιστούμε πως το μεθεπόμενο Σάββατο το βράδυ θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν, έχοντας πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2021 - 20:10

Τελευταιες Ειδησεις

18 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
22:00
ΗΠΑ: Αντιδημοκρατική η διαδικασία των εκλογών - Δεν συγχαίρουν τον Πούτιν
21:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Ραφά
21:20
Ολοένα και περισσότερα κράτη στηρίζουν την πρωτοβουλία για τον ανθρωπιστικό διάδρομο δήλωσε ο Λετυμπιώτης
20:25
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
18:46
Στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκραία στο Ρίο ντε Τζανέιρο
18:10
Ο ισραηλινός στρατός εξουδετέρωσε τον διοικητή Εσωτερικής Ασφάλειας της Χαμάς
17:57
Καταθέτουν ενώπιον ανακριτών οι μοναχοί της Μονής Αββακούμ
17:39
Διάσωση ατόμου στην περιοχή της Λεύκας - Είχε πέσει σε γκρεμό (ΒΙΝΤΕΟ)
17:33
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε περιοχές της Λευκωσίας - Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική
16:33
Τμήμα Μετεωρολογίας- 3ο Δελτίο Καιρού 18/3/2024
16:14
Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει ότι η επικράτηση του Πούτιν στις εκλογές βασίστηκε στον εκφοβισμό
16:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.