Σούπερ Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο -"Βόμβα" Εβανς, αποκλεισμός σοκ του Τζόκοβιτς

Εντυπωσιακός ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε στα δύο σετ τον Κρίστιαν Μαρίν και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο Μάστερς. Μαγική εμφάνιση από τον Ντάνιελ Εβανς, έκανε το μπαμ, αφήνωντας εκτός νυμφώνος το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Κυρίαρχος ο Ελληνας πρωταθλητής, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον πολύ καλό Κρίστιαν Γκαρίν, Νο16 του ταμπλό, τον οποίο απέκλεισε με 2-0 στα σετ και προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Μόντε Κάρλο. Ο ελλαδίτης πρωταθλητής ήταν το αφεντικό στην αναμέτρηση και έπειτα από μια ώρα και σαράντα τρία λεπτά επικράτησε με 6-3, 6-4. Θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, στη φάση των οκτώ του χωμάτινου Τουρνουά. Με κύριο όπλο το σέρβις του, κέρδισε τριάντα οκτώ στους πενήντα δύο πόντους στα "σέρβις γκέιμ" του απέναντι στον Χιλιανό νούμερο 16 του ταμπλό, ενώ εντυπωσιακός ήταν και στις επιστροφές του, αφού κέρδισε τριάντα πέντε στους εβδομήντα ένα πόντους στο σέρβις του Γκαρίν. Για τον Τσιτσιπά, που βρίσκεται στο νούμερο τέσσερα του ταμπλό στο Πριγκιπάτο, αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία στα προημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί για παρθενική του φορά στα προημιτελικά του θεσμού και όπως δήλωσε, είναι ευχαριστημένος με τη μέχρι στιγμής παρουσία του στο Πριγκιπάτο.

Αναλυτικά όσα είπε :

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο Κρίστιαν έπαιξε καλό τένις και με δυσκόλεψε.

Ευτυχώς, έμεινα συγκεντρωμένος και μεθοδικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά στα τέλη του δευτέρου σετ, αντέδρασα, πάλεψα και έκλεισα το ματς όμορφα.

Ήταν σίγουρα η καλύτερή μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο, δημιούργησα πολλές ευκαιρίες με το φόρχαντ μου και νομίζω πως σέρβιρα πολύ καλά.

Ο καιρός σήμερα είναι κρύος. Αντιλαμβανόμουν όσο έπαιζα, ότι άλλαζε η θερμοκρασία, έπεφτε. Είχε και ισχυρό άνεμο, οπότε τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αλλά και οι δυο δώσαμε τη μάχη μας, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες και παίξαμε ένα καλό ματς.

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό μου, δεν έχω παίξει μαζί του στο Tour.

Είναι ανερχόμενος, παίζει καλό τένις και σίγουρα είναι επικίνδυνος αγώνας. Δεν ξέρω πως παίζει, αλλά είναι Ισπανός και σίγουρα ξέρει καλά τη χωμάτινη επιφάνεια. Θα είναι πρόκληση για εμένα”.

"Βόμβα" Εβανς - αποκλεισμός σοκ Τζόκοβιτς.

Ο Ντάνιελ Έβανς πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, κέρδισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε εν μέσω αποθέωσης, στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters. Ο Βρετανός έπαιξε εκπληκτικά και πήρε την πολυπόθητη νίκη με 6-4, 7-5, αφήνοντας εκτός διεκδίκησης του πρώτου χωμάτινου Masters, το Νο1 του ταμπλό. Η αναμέτρηση διήρκησε 2 ώρες και 10 λεπτά. Στα προημιτελικά, ο Έβανς, Νο33 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφάν, που απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-4, 7-6(7)

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2021 - 17:48

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.