Υπό κράτηση 37χρονος για υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής πέντε κιλών κάνναβης

Υπό κράτηση τέθηκε 37χρονος για  υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και συγκεκριμένα πέντε κιλών κάνναβης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας  στην Λεωφόρο Χλώρακας στην επαρχία Πάφου, ιδιωτική εταιρεία διανομής και φύλαξης διαφόρων αντικειμένων παρέδωσε δύο πακέτα σε 37χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Ακολούθως ο 37χρονος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν τα δύο πακέτα. Τα πακέτα που είχα φτάσει στην συγκεκριμένη εταιρεία από χώρα του εξωτερικού περιείχαν πέντε κιλά κάνναβης. Μετά την παράδοση των πακέτων ο 37χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.  Ακολούθησε έρευνα στην οικία του στην Λεμεσό χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Στο όχημα του σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε τέσσερις μικρότερες συσκευασίες που περιείχαν ουσία που φέρεται να είναι ρητίνη κάνναβης η οποία κατασχέθηκε καθώς και τρεις συσκευές τηλεφώνου που επίσης κατασχέθηκαν. Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Λευκωσίας

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Απριλίου 2021 - 08:45

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
17:55
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Λετυμπιώτης: Το Κυπριακό είναι ένα εξόχως ευρωπαϊκό πρόβλημα
15:58
Σαλβίνι: H Κύπρος έζησε παρόμοια δοκιμασία με τη γενοκτονία των Αρμενίων
15:53
Προσπάθειες να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Βάσα Κελλακίου
15:12
Στα επίπεδα λιμού η Γάζα τις επόμενες έξι εβδομάδες
15:08
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.