Υπό κράτηση δύο άτομα στην Πάφο για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

Υπό κράτηση τέθηκαν χτες δύο άτομα στην Πάφο, ένας ανήλικος ηλικίας 17 ετών και ένας ενήλικας ηλικίας 27 ετών, για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης αδίκημα που διεπράχθη στις 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο ύποπτοι καταζητούνταν από τις 4 Απριλίου και χτες στις 18:30 έγινε κατορθωτή η σύλληψη τους.

Συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου στις 23:00 το βράδυ καταγγέλθηκε άνδρα ηλικίας 35 ετών ότι δέχτηκε επίθεση χωρίς αιτία από άγνωστα νεαρά πρόσωπα.

Ακολούθως ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι, είχε κάταγμα στα δόντια και θλαστικό τραύμα αριστερού ζυγωματικού και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στην πορεία των εξετάσεων εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης εναντίων δύο προσώπων τα οποία συνελήφθησαν χτες.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Εξάλλου, υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 34 ετών για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας και σύλληψη υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ώρα 01:30 τα ξημερώματα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Ομάδας “Z” ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από άνδρα, ηλικίας 34 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κρυστάλλινης ουσίας ομοιάζουσας με μεταμφεταμίνη.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο από 29.12.20 . Το πιο πάνω πρόσωπο καταγγέλθηκε ακόμη, για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου αφού διακινείτο μετά τις 23:00 τη νύχτα χωρίς δικαιολογητικό και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Στην συνέχεια αυτός συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.