Η συνέχεια σήμερα με Ερμής - Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Άλλα δύο παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. Στις 16:00 (Cablenet 1) Ερμής και Νέα Σαλαμίνα θα αναμετρηθούν στο γήπεδο "Αμμόχωστος" για τον δεύτερο όμιλο και στις 18:30 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (Primetel 1) σε αγώνα για τον πρώτο όμιλο.

Άμεση ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων θα μεταδίδεται από το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ. Μπορείτε να ακούσετε και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο:

http://cybc.com.cy/live-radio/%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%bf/

ΑΕΚ - Ολυμπιακός, 18:30 - ΑΕΚ Αρένα (Α' όμιλος)

Την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις θα επιδιώξει η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό απαιτούν και οι οπαδοί της, με τους οργανωμένους μάλιστα να δίνουν το παρών τους στη χθεσινή προπόνηση, ζητώντας εξηγήσεις για τις τελευταίες εμφανίσεις. Σήμερα περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές - όπως και ο Σοφρώνης Αυγουστή - να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε πριν από δύο αγωνιστικές γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι στο οποίο οι "μαυροπράσινοι" σφράγισαν την παρουσία τους στην εξάδα. Δύο σερί ήττες έχει η ΑΕΚ, από Ολυμπιακό (1-0) και ΑΕΛ (3-0) και μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Δεδομένη η απουσία του τιμωρημένου Τρουγιόλς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σούτερντεν.

Με πίστη στις δυνατότητές του πηγαίνει στο ΑΕΚ Αρένα ο Ολυμπιακός, για τον οποίο ό,τι πάρει από τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα είναι κέρδος. Διανύει μία από τις καλές του περιόδους με τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφκσι έχει περισσότερες επιλογές για καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς είναι ξανά στη διάθεση του οι Γκουστάβο, Κα και Γαρουφαλιάς.

Ερμής - Νέα Σαλαμίνα, 16:00 - Γήπεδο "Αμμόχωστος" (Β' όμιλος)

Στο γήπεδο "Αμμόχωστος", ο Ερμής, ως τυπικά γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Μπορεί η Νέα Σαλαμίνα να είναι στη δέκατη θέση με 29 βαθμούς στο ενεργητικό της αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επαναπαύεται. Απέχει μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και τέσσερις από τον σημερινό αντίπαλό της που έχει 25 και "καίγεται" για βαθμούς. Μόλις τρεις βαθμούς πήρε η Νέα Σαλαμίνα στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με νίκη επί της Καρμιώτισσας (4-0), τέσσερις βαθμοί οι συγκομιδή του Ερμή στο ίδιο διάστημα, όλοι στα παιχνίδια με τη Δόξα. Νίκη (2-1, 24η αγ.) και ισοπαλία (1-1) στην πρεμιέρα των πλέι-οφ.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Μαρτίου 2021 - 14:40

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος για διασύνδεση των ευρωτουρκικών με το Κυπριακό
08:10
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
07:00
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Την επιβολή νέων κυρώσεων κατά του Ιράν αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση
05:40
Το Κατάρ επανεξετάζει τον ρόλο του ως μεσολαβητή μεταξύ Ισραήλ - Χαμάς
05:33
Αεροπορικές επιδρομές Ισραήλ εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
05:26
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
05:21
17 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 17/4/2024
22:06
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.