Aston Martin: Η επιστροφή ενός θρύλου και οι υψηλές φιλοδοξίες του

Ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα νέα αυτοκίνητα του 2021 αποκαλύφθηκε, η Aston Martin παρουσίασε το πρώτο της μονοθέσιο στην Formula 1 μετά από 60 και πλέον χρόνια.

Η ομάδα που ήταν γνωστή ως Racing Point έχει μετονομαστεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα αφού ο ιδιοκτήτης Lawrence Stroll ανέλαβε τον έλεγχο της Aston Martin και αποφάσισε να φέρει πίσω τον βρετανικό θρύλο.

aston 4.jpg


Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα, η ομάδα αποκάλυψε το νέο μονοθέσιο τα με τα βρετανικά αγωνιστικά χρώματα, το British Racing Green και την ονομασία AMR21.
Η ομάδα έχει επίσης νέο ρόστερ για αυτή τη σεζόν, με τον Lance Stroll (γιό του ιδιοκτήτη) να μπαίνει δίπλα από τον τετραπλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Sebastian Vettel, μετά την φυγή του από τη Ferrari.
Η ομάδα σημείωσε νίκη την περασμένη σεζόν την παρθενική της νίκη με τον Sergio Perez στο Grand Prix του Sakhir, μαζί με τρία άλλα βάθρα κατά την διάρκεια της σεζόν και τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

αστον 5.jpg

Μετά την επιτυχημένη σεζόν του 2020 ο επικεφαλής της ομάδας Otmar Szafnauer πιστεύει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. «Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε όλα τα συστατικά για να αγωνιστούμε για ακόμη περισσότερα βάθρα και ελπίζουμε επίσης σε νίκες. Έχουμε κερδίσει με την αξία μας τον σεβασμό, οπότε είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε το όνομα Aston Martin υπερήφανο».

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Μαρτίου 2021 - 12:33

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.