Xρυσές σφαίρες: Σάρωσε τα βραβεία η τηλεοπτική σειρά του Netflix «The Crown»

Η τηλεοπτική σειρά του Netflix «The Crown» συγκέντρωσε Χρυσές Σφαίρες σε διάφορες κατηγορίες, στην 78η τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (Hollywood Foreign Press Association).

Η επιτυχημένη δραματική σειρά απέσπασε τέσσερα βραβεία την Κυριακή στην εικονική τελετή, στις κατηγορίες, Καλύτερος Α’ Γυναικείος Ρόλος σε δραματική τηλεοπτική σειρά στην Έμμα Κόριν, Καλύτερος Α’ Ανδρικός Ρόλος σε δραματική τηλεοπτική σειρά στον Τζος Ο ‘ Κόνορ, Β’ Γυναικείος Ρόλος σε Σειρά, Μίνι Σειρά ή Ταινία για την Τηλεόραση στην Τζίλιαν Άντερσον και Καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά.

Κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας ομιλίας της η Έμμα Κόριν, η οποία υποδύθηκε τη θρυλική πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν ευχαρίστησε μόνον τους συμπρωταγωνιστές της, αλλά και την «πριγκίπισσα του λαού». «Απίστευτο! Τι;» είπε η ηθοποιός συγκινημένη και ευχαρίστησε τον Ο’ Κόνορ και τη Νταϊάνα. «Ευχαριστώ τον γοητευτικό πρίγκιπα μου, Τζος δεν θα μπορούσα να το πετύχω χωρίς εσένα. Σας ευχαριστώ που έκανες κάθε μέρα απόλυτη ευχαρίστηση». Πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ πολύ τη Νταϊνα. Μου έχει διδάξει συμπόνια και ενσυναίσθηση πέρα από κάθε μέτρο που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Και εκ μέρους όλων όσων σε θυμόμαστε τόσο στοργικά και με πάθος στις καρδιές μας, σ’ ευχαριστώ» τόνισε. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τζος Ο’ Κόνορ ευχαρίστησε την αγαπημένη του στην οθόνη. «Στην Έμμα Κόριν, νικήτρια στην κατηγορία Καλύτερος Α’ Γυναικείος Ρόλος, είσαι εξαιρετική, ταλαντούχα, αστεία. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει υποδυθεί τον Λόρενς Ντάρελ στη γυρισμένη στην Κέρκυρα σειρά του ITV «The Durrells».

Στη σειρά The Crown, ο Τζος Ο' Κόνορ υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο, μεγαλύτερος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του Πρίγκιπα Φίλιππου του Ηνωμένου Βασιλείου, κληρονομικό διάδοχο του βρετανικού θρόνου, από τον οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα πήρε διαζύγιο το 1996.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Μαρτίου 2021 - 13:48

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.