Παραδίδεται η οδός Ρηγαίνης, κλείνει η Βουλγαροκτόνου, λέει ο Δήμος Λευκωσίας

Με πιο πλατιά πεζοδρόμια, ισόπεδα με το δρόμο, και νέο οδόστρωμα δίνεται το μεσημέρι της Πέμπτης στην κυκλοφορία η οδός Ρηγαίνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας «το έργο αναβάθμισης της οδού Ρηγαίνης, που έχει ως βασικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την άνετη και ασφαλή διακίνηση των επισκεπτών στα καταστήματα της οδού, παραδίδεται εντός χρονοδιαγραμμάτων».

Προστίθεται ότι στο πλαίσιο των εργασιών στην οδό Ρηγαίνης, εγκαταστάθηκε υπόγειο δίκτυο οπτικών ινών για υποστήριξη των συστημάτων έξυπνης πόλης και αναβαθμίστηκε το σύστημα συλλογής όμβριων υδάτων.

Κλειστή η οδός Β. Βουλγαροκτόνου, διάρκειας 4 εβδομάδων οι εργασίες

Αναφέρεται εξάλλου ότι οι εργασίες εκτέλεσης του έργου μεταφέρονται στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου η οποία από σήμερα Τετάρτη, είναι κλειστή για τα τροχαία οχήματα, από τη συμβολή της με την οδό Ρηγαίνης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρσινόης.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 4 βδομάδες.

Για διευκόλυνση της κυκλοφορίας δίνεται προσωρινή διέλευση των οχημάτων στο τμήμα της οδού Β. Βουλγαροκτόνου, από την οδό Αρσινόης μέχρι την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το συγκεκριμένο τμήμα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα της οδού Β. Βουλγαροκτόνου, από την οδό Ρηγαίνης μέχρι την οδό Αρσινόης.

Ως εκ τούτου προτείνεται η ακόλουθη παράκαμψη με κατεύθυνση την παλιά πόλη: από Πλατεία Σολωμού προς Ρηγαίνης - Αρσινόης - Βασιλέως Βουλγαροκτόνου.

Αντίστοιχα, από τη δυτική πλευρά (Πύλη Πάφου) τα οχήματα προτείνεται όπως ακολουθούν την πορεία Ρηγαίνης - Αρσινόης - Βασιλέως Βουλγαροκτόνου.

Ο Δήμος Λευκωσίας προτρέπει τους οδηγούς «να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας».

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Φεβρουαρίου 2021 - 18:07

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.