Οδικό δίκτυο: Προβλήματα στα ορεινά και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει η Αστυνομία σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο το πρωί σήμερα Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, αφού λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών, παρουσιάζονται προβλήματα σε δρόμους στα ορεινά, αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού. Την ίδια ώρα, στην Λευκωσία, τμήμα της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, είναι κλειστό λόγω εργασιών ανέγερσης κτιρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, ιδιαίτερα στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Κονιών, μέχρι την περιοχή Κολώνης, έχει σημειωθεί παγετός στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι επικίνδυνα ολισθηρός.

Στα ορεινά, είναι κλειστός λόγω χιονόπτωσης ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, ενώ οι δρόμοι Pinewood – Πεδουλά, Πεδουλά – Μουτουλλά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω παγετού είναι ο δρόμος Κακοπετριάς – Καρβουνά και ο δρόμος Καλοπαναγιώτη.

Στην επαρχία Λεμεσού, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, λόγω εργασιών ανέγερσης κτιρίου, που άρχισαν στις 6.00 το πρωί, είναι κλειστές οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Στρόβολο προς Λευκωσία, στο τμήμα μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 3.00 το απόγευμα.

Ενημέρωση για οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές, μεταξύ των οποίων και στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού, Λευκωσίας – Λάρνακας και Λάρνακας – Αμμοχώστου, στο σύνδεσμο https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleID=19531.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2021 - 07:26

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιουνίου
Κυρ. Μητσοτάκης: Αναμένουμε την άμεση ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού
15:14
Ο Ορμπάν υπεραμύνθηκε του αμφιλεγόμενου ουγγρικού νόμου στη Σύνοδο Κορυφής
15:10
ΕΕ: Ο Σ. Κουρτς τάσσεται υπέρ της πρότασης για διάλογο με την Ρωσία
15:08
Σ.Κυριακίδου: Η στρατηγική της ΕΕ για τα εμβόλια απτή απόδειξη της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης
15:03
«Πραγματική ευκαιρία» να κάνουν διακοπές οι πλήρως εμβολιασμένοι, λέει ο Μπόρις Τζόνσον
14:50
Βλάβη στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης 112 και 199 στην Επαρχία Αμμοχώστου
14:49
Ικανοποίηση Κ.Μητσοτάκη για τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία
14:28
Πειραματικό φάρμακο για τον καρκίνο του προστάτη βελτιώνει την επιβίωση και επιταχύνει την ανάρρωση των νοσηλευόμενων ασθενών με Covid-19
14:12
Από την πρώτη Ιουλίου θα ισχύει και στην Κύπρο το ψηφιακό πιστοποιητικό covid από χώρες μέλη της ΕΕ(βίντεο)
14:02
Πρώτη διμερής συνάντηση υψηλόβαθμων αντιπροσωπειών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας
14:02
Τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του συνοικισμού Αγίων Αναργύρων συζήτησε με κατοίκους ο Ανδρέας Βύρας
14:00
Δύο νέες αλυσίδες μετάδοσης κρουσμάτων εντόπισε το υπουργείο Υγείας
13:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand