Σε απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων

Την ιστορική επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο στις 3 και 4 Δεκεμβρίου θα καλύψει τηλεοπτικά στιγμή προς στιγμή η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΡΙΚ διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου

Η εκπομπή "Από μέρα σε μέρα" θα παραταθεί μέχρι τις 6:30 μμ. και στο πλαίσιο της εκπομπής θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση τα ακόλουθα:

15:00: Άφιξη και επίσημη υποδοχή του Πάπα Φραγκίσκου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας

16:00: Συνάντηση Πάπα Φραγκίσκου με ιερείς, διακόνους, εκκλησιαστικούς συλλόγους και κινήματα της Κύπρου στον Μαρωνιτικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων στη Λευκωσία. Εκεί ο Ποντίφικας θα απευθύνει την πρώτη του ομιλία στην Κύπρο.

17:15: Υποδοχή του Πάπα Φραγκίσκου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο. Κατ’ ιδίαν συνάντηση του Ποντίφικα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

18:00: Συνάντηση με τις Αρχές, Κοινωνία των Πολιτών και το Διπλωματικό Σώμα στην αίθουσα τελετών του Προεδρικού Μεγάρου, όπου θα απευθύνει ομιλία.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου

Η εκπομπή "Πρώτη ενημέρωση" θα παραταθεί μέχρι τις 10:00 π.μ. Στο πλαίσιο της εκπομπής στις 8:30 π.μ. θα μεταδοθεί η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και η συνάντηση του με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β'. Εν συνεχεία, ο Ποντίφικας θα έχει συνάντηση με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, όπου θα απευθύνει ομιλία.

10:00 - 11:30: Θεία Λειτουργία στο στάδιο ΓΣΠ. Απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ2.

Η εκπομπή "Από μέρα σε μέρα" θα αρχίσει στις 10:00 π.μ. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα διεξάγεται συζήτηση για την επίσκεψη του Ποντίφικα και θα μεταδίδονται αποσπάσματα από τη λειτουργία στο ΓΣΠ.

16:00 - 17:00: Απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ1, εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στην πρεσβεία του Βατικανού.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

9:10 - 9:30: Σύντομη επίσημη τελετή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας για κατευόδωση του Πάπα Φραγκίσκου στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναχώρηση του Ποντίφικα για την Αθήνα.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Δεκεμβρίου 2021 - 19:19

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.