Η Μέσα Γειτονιά πήρε το ντέρμπι και έκανε το 3/3

Ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ Κύπρου.

Η ομάδα του Αργύρη Σάκκου, επεκράτησε του ΑΠΟΕΛ με15-11 και έκανε το 3/3 και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Αήττητος συνεχίζει και ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας που κέρδισε με το εντυπωσιακό 20-1 την Πάφο, ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου ζευγάρωσε τις νίκες του, μετά την επικράτηση του επί του Ν.Ο. Λεμεσού με 13-7.

Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ – ΑΠΟΕΛ 15 - 11

Μεγάλη νίκη σε σημασία και αξία για τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς που επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά τις φετινές μεγάλες δυνατότητες του, που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα της Λεμεσού, με ηγέτες στην επίθεση τους Μοδέστου και Μονιούδη που πέτυχαν από πέντε γκολ, οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη. Από τον ΑΠΟΕΛ Νικολάου και Μπουρνάζος πέτυχαν από τρία γκολ.

Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ (Σάκκος Αργύριος): Τσαγγάρης, Μοδέστου (5), Χριστοφή Κ. (1), Ζήκας, Κοράδου, Γεωργίου, Μονιούδης (5), Χριστοφή Α., Χριστοφόρου, Ζαρίτσκι (1), Trusico (2), Ευριπίδου, Χρυσάνθου, Χαραλαμπίδης, Καλλή (1).

ΑΠΟΕΛ (Κυθρεώτης Ανδρέας): Βασιλείου Αν., Αλκιβιάδης (1), Κουταλιανός, Λοίζου, Κιαγιάς, Γεωργαλλής (1), Μελή, Κλεοβούλου (2), Μπουρνάζος (3), Νικολάου (3), Προδρόμου (1), Βασιλείου Κ., Λεμέσιος, Μουτσιάνος, Θεοδοσίου.

Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ 20-1

Σαρωτικός ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας «έπνιξε» την Πάφο με 20-1, με τον Τόγκα να πετυχαίνει πέντε γκολ και τους Μ. Παλλήκαρο και Χρ. Παλλήκαρο να πετυχαίνουν από τέσσερα. Το μοναδικό γκολ της Πάφου το πέτυχε ο Γεωργίου.

Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Narouz George): Τομάζος Αν. , Λοίζου Π., Σουραϊλίδης, Τομάζος Στ. (2), Θεμιστοκλέους, Σιόκουρος (1), Παλλήκαρος Μ.(4), Σιδερόπουλος (2), Παλλήκαρος Χρ. (4), Τόγκας (5), Παναγιωταράς (2), Αυξεντίου, Θεμιστοκλέους, Κακκουλής.

Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ (Zubacheva Ekaterina): Σαρρής, Τοουλιάς, Γρηγορίου, Χατζηευσταθίου, Γεωργίου (1), Μιχαηλίδης, Μιχαλίτσης, Χρίστου, Νεοφύτου.

Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ 13-7

Δεύτερη νίκη για την Αμμόχωστο που επεκράτησε της Λεμεσού με 13-7 και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Σκούρτης πέτυχε έξι γκολ, για τους νικητές, ενώ για τη Λεμεσό, Π. Ψαράς και Α. Ιωάννου πέτυχαν από δύο.

Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (Ποτζίδης Κωνσταντίνος): Παπασπυρόπουλος, Μάρκου, Ασημένος (1), Δημητρίου (2), Σοφοκλέους, Παναγιώτου (1), Νικολάου, Παπασπύρου, Καλοψιδιώτης (3), Δημητρίου, Σκούρτης (6), Ευρυπιώτης, Παρασκευάς, Χρυσοστόμου.

Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ (Λούλος Βασίλειος): Μαυρομιχάλη, Μυλωνάς, Πύλιος, Κωνσταντινίδης (1), Σουρουλάς (1), Gkoloub, Ψαράς Π. (2), Ψαράς Α., Ιωάννου (2), Πάντζης, Ζησιμίδης (1), Κόκκινος, Συλικιώτης, Παύλου, Τσαγκάρης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 3 3-0-0 9
  2. Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 3 2-0-1 6
  3. Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2 2-0-0 6
  4. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2 1-1-0 4
  5. ΑΠΟΕΛ 2 0-1-1 1
  6. Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ 3 0-0-3 0
  7. Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ 3 0-0-3 0

Δελτίο Τύπου

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2021 - 13:15

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Λετυμπιώτης: Το Κυπριακό είναι ένα εξόχως ευρωπαϊκό πρόβλημα
15:58
Σαλβίνι: H Κύπρος έζησε παρόμοια δοκιμασία με τη γενοκτονία των Αρμενίων
15:53
Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
15:12
Στα επίπεδα λιμού η Γάζα τις επόμενες έξι εβδομάδες
15:08
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
13:21
Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ΗΠΑ στην Ουκρανία
13:16
Ευρωεκλογές: Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες (Βίντεο)
13:00
Αννίτα: Ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη
12:55
Πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
12:32
Δεν θα παραστεί η Τουρκία στην εκδήλωση για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:29
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
12:27
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.