Μπαχτσελί: Δεν θα μείνει αναπάντητη η απρέπεια κανενός να κατευθύνει στην Τουρκία στο θέμα των S-400

Το θέμα των S-400 εμπίπτει στην κυριαρχία μας και δεν θα μείνει αναπάντητη η απρέπεια κανενός να δώσει κατεύθυνση προς την Τουρκία σε αυτό το θέμα, δήλωσε ο ηγέτη του τουρκικού Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί. 

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “είναι σημαντικό να τονίσουμε το ΝΑΤΟ και τη στρατηγική εταιρική σχέση. Η καταστροφή των γεφυρών μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ είναι εναντίον των δύο χωρών”.

Για τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “είναι σημαντικό για εμάς να συμφωνήσουμε με τον Μπάιντεν για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σε μια συνάντηση 1 ώρας και 10 λεπτών. Η Τουρκία είναι μια χώρα περιζήτητη για τη φιλία της”.

“Αν οι ΗΠΑ δεν το ξέρουν, επιτρέψτε μου να σας πω, ότι η Τουρκία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα περισσότερο από αυτές. Το κράτος δικαίου επικρατεί σε αυτή τη χώρα. Το ζήτημα των S-400, από την άλλη πλευρά εμπίπτει στην κυριαρχία μας. Δεν θα μείνει αναπάντητη η απρέπεια κανενός να δώσει κατεύθυνση προς την Τουρκία σε αυτό το θέμα. Αποκρυπτογραφήθηκαν οι λογαριασμοί όσων κράτησαν σημειώσεις για το αν θα συναντηθούν ή όχι ο κ. Ερντογάν και ο Μπάιντεν και όσων άκουσαν τις δηλώσεις των ΗΠΑ και όχι τις δηλώσεις του κ. Ερντογάν. Η υποχώρηση της Τουρκίας, ο συμβιβασμός των εθνικών της θέσεων σημαίνει οπισθοδρόμηση στον ιστορικό αγώνα. Αυτό είναι ένα όνειρο που δεν θα πραγματοποιηθεί”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

ανταπόκριση: Άννα Ανδρέου/Κωνσταντινούπολη

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

03 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
21:00
Τελεσίγραφο Ισραήλ στην Χαμάς
20:39
Ζαχάροβα: Παροδοχή ότι η Δύση διεξάγει πόλεμο κατά της Ρωσίας οι δηλώσεις Κάμερον
20:36
Κάμερον: Η Ουκρανία μπορεί να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος με βρετανικούς πυραύλους
20:33
Eπί ποδός αστυνομία και πυροσβεστική για κροτίδες και λαμπρατζιές
20:31
Σε συναγερμό η Κένυα εν αναμονή κυκλώνα
20:26
Μεγάλη Παρασκευή: "Η ζωή εν τάφω "
17:50
Χούθι: Θα κτυπούν όποιο πλοίο είναι εντός της εμβέλειάς τους
17:07
Φεύγουν για να κάνουν Πάσχα στα νησιά οι Έλληνες
17:02
Ένωση Συνταξιούχων: Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πήραν πασχαλινό επίδομα
16:59
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 03/05/24
16:23
Γερμανία: Kατηγορεί την Ρωσία για κυβερνοεπίθεση
16:19
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.