Κωστένογλου : " Γνωρίζουμε την ποιότητα της Κροατίας, αλλά στόχος μας η νίκη "

Σύνθημα νίκης παρά τις δεδομένες δυσκολίες του αυριανού αγώνα με την Κροατία, (21:45) ΡΙΚ2 & ΡΙΚ HD έστειλε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου. «Αν γεμίσει είναι σημαντικό », τόνισε από την πλευρά του ο διεθνής πορτιέρε, Νεόφυτος Μιχαήλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού :

-Αρχικά: "Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιάζουν την σοβαρότητα και την προσήλωση που απαιτεί ο αγώνας. Αυτό με κάνει πιο αισιόδοξο. Επιθυμούμε την βοήθεια του κόσμου μας. Εύχομαι να κερδίσει ο ικανότερος".

-Δυο δύσκολα παιχνίδια, ποιος είναι ο στόχος σε αυτά και γενικότερα στην προκριματική φάση; "Εμείς δεν διαχωρίζουμε ισχυρότερο και πιο αδύνατο αντίπαλο. Στόχος μας είναι μεμονωμένα σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να διεκδικούμε τη νίκη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει από το να ελπίζουμε".

- Με την Κροατία θα πρέπει να παίξουμε πιο αμυντικά, με τη Μάλτα πιο επιθετικά. Θεωρείτε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και στις δυο καταστάσεις; "Δεν πρέπει πλέον να γίνεται διαχωρισμός αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Προσεγγίζουμε τα παιχνίδια ανάλογα με την δυναμική του αντιπάλου και και τις δικές μας ικανότητες. Μην το διαχωρίζουμε, είναι λάθος κατά την δική μου σκέψη. Έχουμε και εμείς πολλά θέματα, έχουμε απώλειες ποδοσφαιριστών και είμαστε σε ακόμα δυσκολότερη θέση ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι όμως πιστεύουμε στους παίκτες που έχουμε".

- Ένα σχόλιο για Μάμα, Δημητρίου και Κεραυνό; "Για τη θέση του τερματοφύλακα παρακολυθούμε το πρωτάθλημα. Μιχαήλ και Δημητρίου παίζουν πλέον και ανάλογα με την πρόοδο όλων των παιδιών στο πρωτάθλημα, αυτή η θέση όπως και όλες είναι ρευστές. Αν παρουσιαστεί κάποιος άλλος που μπορεί να είναι στην Εθνική μπορεί να κληθεί. Ο Μάμας αγωνίζεται στην Εθνική Ελπίδων και υπήρχε συνεργασία με τον κ.Οκκά. Έχουμε έλλειψη στον χώρο του κέντρου. Πάντα κοιτάζουμε την Εθνική Ελπίδων. Όσον αφορά για την θέση του ακραίου μπακ-χαφ υπάρχει έλλειψη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αξιολογήσαμε ορισμένα πράγματα και έπρεπε να βρούμε τις λύσεις. Φέραμε έναν παίκτη που κρίναμε ότι είναι ικανός αυτή τη στιγμή. Όλοι έχουν την δυνατότητα να περάσουν την πόρτα της Εθνικής αφού πιστοποιήσουν ότι έχουν τις δυνατότητες. Είμαστε ανοικτοί ανεξαρτήτως ηλικίας και χρώματος ή δυναμικής της ομάδας που αγωνίζονται".

Δηλώσεις και από το διεθνή μας τερματοφύλακα, Νεόφυτο Μιχαήλ :

-"Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι αύριο. Ξέρουμε την Κροατία, είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε το κόσμο. Παίζουμε σε ένα καινούργιο γήπεδο. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

-"Είναι ένα πιο μικρό γήπεδο. Αν γεμίσει είναι σημαντικό για την ώθηση που θα μας δώσει. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει".

-"Είμαστε οι πρώτοι εμείς που θέλουμε αυτή η ομάδα να πηγαίνει καλά. Είμαστε και εμείς απογοητευμένοι από την συγκομιδή βαθμών. Ξέρουμε ποια είναι η Κροατία αλλά έχουμε πίστη στον εαυτό μας".

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Οκτωβρίου 2021 - 17:36

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.