Νέα ήττα για την Μπάρτσα, 1 - 0 από Ράγιο - Παρελθόν ο Κούμαν, στο προσκήνιο ο Τσάβι

Ο κατήφορος για την φετινή Μπαρτσελόνα δεν έχει τέλος. Νέα ήττα , έχασε 1-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο και "τέλος" ο Ρόναλντ Κούμαν. Στο προσκήνιο ο Τσάβι.

Η σημερινή ήταν η τρίτη ήττα των «μπλαουγκράνα» σε 10 ματς στο πρωτάθλημα (έχουν 4 νίκες και 3 ισοπαλίες), με τον Κούμαν να εξακολουθεί ν΄ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ζοάν Λαπόρτα. Η «Μπαρτσα» θα μπορούσε να είχε φύγει με την ισοπαλία από το «Ντε Βαγέκας», αν στο 72΄ ο Ντεπάι ευστοχούσε από το σημείο του πέναλτι, νικήθηκε από τον Ντιμιτριέβσκι. Το κλίμα ήταν άσχημο, οι ήττες διαδοχικές και το ευρωπαϊκό μέλλον αβέβαιο! Η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει τα πάντα για να «ξυπνήσει» τους παίκτες. Ετσι, παρελθόν θα αποτελέσει ο Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία, μιας και η εικόνα της Μπάρτσα είναι… καταθλιπτική εντός κι εκτός συνόρων. Στη LaLiga είναι στην 9η θέση, ενώ στο Champions League έχει μόλις μια νίκη.

Ο 58χρονος προπονητής αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, αφήνοντάς την ομάδα στην 9η θέση της La Liga (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε 10 αγώνες) και με εντός έδρας ήττα στο clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κούμαν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2020 και σε 67 αγώνες είχε 40 νίκες, 11 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα έπαυσε από τα καθήκοντά του ως πρώτου προπονητή τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζοάν Λαπόρτα τον ενημέρωσε για την απόφασή του μετά την ήττα από τη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Ρόναλντ Κούμαν θα αποχαιρετήσει την ομάδα την Πέμπτη στο Ciutat Esportiva (σ.σ. Προπονητικό Κέντρο της Μπαρτσελόνα).

ΤσάβιΣέρτζι Μπαρτζουάν (προπονητής της δεύτερης ομάδας, ως προσωρινός) και Μαρσέλο Γκαγιάρδο οι τρεις βασικοί υποψήφιοι και από το πρωί της Πέμπτης αρχίζει η προπονητολογία. Ο Τσάβι είναι πιο ψηλά στη λίστα, με την καταλανική εφημερίδα «Ara» μάλιστα να ισχυρίζεται πως εκείνος είναι που θα αναλάβει την διάδοχη κατάσταση.

kouman telos.jpeg

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Οκτωβρίου 2021 - 12:47

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Νεκροί μαχητές της Χαμάς από πλήγματα ακριβείας του Ισραηλινού στρατού
18:34
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
18:00
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Κατηγορίες εναντίον των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την εισαγωγή σκύλων
17:40
Η νεκροτομή δεν αποκάλυψε το φύλο και την ηλικία του πτώματος στην Αγία Θέκλα
17:37
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.