Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε και σήμερα στην περιοχή του Τροόδους, παρά τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για ελέγχους.
Σε όλους τους δρόμους που οδηγούν προς το Τρόοδος παρατηρούνται ουρές αυτοκινήτων, ενώ στην πλατεία Τροόδους έχει ήδη συρρεύσει μεγάλος αριθμός πολιτών.
Σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον συγχρωτισμό, η Αστυνομία δεν επιτρέπει σε μεγάλο αριθμό πολιτών να μεταβούν στην πλατεία, με αποτέλεσμα να προκαλούνται μικροεντάσεις.
Νωρίτερα, η Αστυνομία είχε ανακοινώσει μέσω Τουίτερ, ότι στη βάση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και για αποφυγή του συνωστισμού, ο οποίος παρατηρήθηκε χθες, η πρόσβαση προς την πλατεία Τροόδους θα επιτρέπεται μόνο σε μικρό αριθμό οχημάτων
Σύνταξη: Μαρία Λουκαΐδου
https://riknews.com.cy/article/2021/1/24/to-adiakhoreto-kai-semera-sten-periokhe-troodous-para-tis-proeidopoieseis-tes-astunomias-gia-elegkhous-3429773/