Στη διάθεση του κοινού η νέα ιστοσελίδα του ΡΙΚ cybc.com.cy

Τέθηκε σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στη διάθεση των ακροατών, τηλεθεατών και του κοινού εν γένει η νέα ιστοσελίδα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης cybc.com.cy 

Μέσα από μια καθ’ όλα σύγχρονα σχεδιασμένη ιστοσελίδα του ΡΙΚ, το κοινό μπορεί  να παρακολουθεί και να ακούει σε ζωντανή μετάδοση τα προγράμματα της τηλεόρασηςτόσο του ΡΙΚ1, του ΡΙΚ2 καιτου ΡΙΚSAT όσοκαι τις εκπομπές του ραδιοφώνου από τα τέσσερα ραδιοφωνικά προγράμματα, δηλαδή το Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο Πρόγραμμα και το νεοσύστατο ΡΙΚClassic. 

Στη νέα ιστοσελίδα  οι τηλεθεατές και ακροατές μπορούν να δουν και να ακούσουν εκπομπές και προγράμματατης επιλογής τους, μέσα από τη δυνατότητα του video on demand και audio on demand, όπου θα αναρτώνται προς θέαση και ακρόαση για διάστημα 15 ημερών μετά την πρώτη μετάδοσή τους. Η επιλογή και άντληση του προγράμματος προς θέαση και ακρόαση μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, ταμπλέτας και κινητού τηλεφώνου. 

Πέρα από τα προγράμματα και  εκπομπές τοπικής παραγωγής, το κοινό  μπορεί επίσης να βλέπει τα τρέϊλερς για τις εκπομπές και τις σειρές που μεταδίδει το ΡΙΚ. 

Μέσα από την ιστοσελίδα cybc.com.cy το κοινό μπορεί  επίσης να ενημερωθεί για την ιστορία, την εξέλιξη, την ταυτότητα και το ρόλο του ΡΙΚ καθώς και για τη δράση του μέσα από τις Ετήσιες Εκθέσεις του οργανισμού.  

Η έναρξη της λειτουργίας της  νέας ιστοσελίδας του ΡΙΚ, εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό για ανανέωση της εταιρικής εικόνας και  των προγραμμάτων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης  και σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης  που είναι ήδη σε λειτουργία, αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην πορεία ανάπτυξης  και εκσυγχρονισμού.

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 10:47

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος διασύνδεσης ευρωτουρκικών με Κυπριακό
08:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.