Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %14 %522 %2020 %14:%Σεπ

«Το μυστικό της πεταλούδας» από τις 21 Σεπτεμβρίου στο ΡΙΚ1

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μαζί μας η νέα δραματική σειρά του ΡΙΚ «Το μυστικό της πεταλούδας». Η σειρά θα μεταδίδεται Δευτέρα με Τετάρτη, στις 10:00 το βράδυ από το ΡΙΚ1.

 
25 χρόνια πριν η Βαγγελιώ προσπαθεί  να δραπετεύσει από τον βίαιο  άντρα της, έχοντας μαζί της  τον 5χρονο γιό της Μιχάλη και την ενός έτους κόρη της. Ο Κυριάκος, ο άντρας της, θα την σταματήσει. Και η Βαγγελιώ αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τα δύο της παιδιά. Τον Μιχάλη που πνίγηκε στη θάλασσα και την Ειρήνη που την έδωσε σε ένα ίδρυμα!

Σήμερα, η μοίρα την αναγκάζει  να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια και με το νέο της όνομα. Οι μνήμες θα ξυπνήσουν για την Εύα (Ελισάβετ Μουτάφη) και το ένστικτο της μάνας θα την οδηγήσει στο δρόμο της εκδίκησης. Ο πρώην άντρας της, Χριστόφορος Ξένος (Γιώργος Νινιός) είναι πλέον ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερη του γυναίκα την Αλεξία (Κατερίνα Μισηχρόνη). Παράλληλα, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στο Μάρκο (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) και την Αλεξία. Ένας έρωτας παράνομος αλλά και καταδικασμένος ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος. Και στο νανούρισμα της πεταλούδας, ο κάθε στίχος του και ένα μυστικό. Μια σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη του έρωτα!

Ηθοποιοί:

Γιώργος Νινιός (Χριστόφορος), Ελισάβετ Μουτάφη (Εύα), Κατερίνα Μισηχρόνη (Αλεξία), Δημήτρης Γκουτζαμάνης (Μάρκος), Νεοκλής Νεοκλέους (Θέμης), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Μαρκέλλα), Μαρίλια Γιαλλουρίδου (Ειρήνη), Χάρης Κκολός (Γιάννος), Νίκος Γκέλια (Στέφανος), Ανδρέας Βούλγαρης (Φίλιππος), Αλέξανδρος Παρίσσης (Δώρος), Ηλέκτρα Φωτιάδου (Λουίζα), Ερμίνα Κυριαζή (Σοφία), Ανδρέας Βασιλείου (Άριστος), Φώτης Κάραλλης (Άρης), Πολυξένη Σάββα (Λίλιαν), Ανθή Κασσινού (Χριστίνα), Έλενα Παπαδοπούλου (Μάρω) και Γιώργος Κουρής (Μικρός Ανδρέας)

Συντελεστές:
Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου

Παραγωγή: Arts and Film Productions