Παγκόσμια διάκριση στην οργανωτική επιτροπή του Ράλι Κύπρος

 

Για μια ακόμη φορά το Ράλι Κύπρος και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου (ΚΣΑ) έκαναν περήφανη την Κύπρο.

Αυτή τη φορά με μια παγκόσμια διάκριση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Συγκεκριμένα, η οργανωτική επιτροπή του Ράλι Κύπρος 2017 βραβεύτηκε σαν η καλύτερη εθελοντική οργανωτική επιτροπή στον κόσμο! «Στη FIA πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε αλλά και να γιορτάζουμε τη δέσμευση εκείνων που προσφέρουν εθελοντικά τον ελεύθερο τους χρόνο σε εκδηλώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντών και Αξιωματούχων της FIA κ. MumtazTahincioglu, και συνέχισε, «Υπό την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Επιτροπής Εθελοντών και Αξιωματούχων της FIA, ανακοινώνω ότι η οργανωτική επιτροπή του Ράλι Κύπρος 2017 έχει ανακηρυχθεί σαν η καλύτερη ομάδα αξιωματούχων της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη σεζόν που πέρασε. Βασιζόμαστε στα μέλη τέτοιων οργανωτικών επιτροπών που ενθαρρύνουν τους εθελοντές τους να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους προς όφελος του αθλητισμού». Το βαρύτιμο τρόπαιο παρέλαβε ταχυδρομικός ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου μαζί με το πιστοποιητικό και ειδικές καρφίτσες για τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Το βραβεία παρουσιάστηκε στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Ράλι Κύπρος από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου σε μια λιτή εκδήλωση στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκεί όπου στεγάζεται ο ΚΣΑ. Σε ομιλία του ο Πρόεδρος του ΚΣΑ και Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ράλι Κύπρος κ. Αντώνης Μιχαηλίδης ανέφερε μεταξύ άλλων. «Πρόκειται για μια ύψιστη τιμή από την FIA με την απόδοση του βραβείου στην επιτροπή μας. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τη διαχρονική αφοσίωση των διοργανωτών μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποτελεί έπαινο παγκόσμιας εμβέλειας. Η διάκριση αυτή δεν μας εφησυχάζει ούτε και σημαίνει ότι είμαστε από κάθε πλευρά τέλειοι. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση με στόχο τη συνεχή ανέλιξη του αγώνα μας ώστε μέσω των δικών μας προσπαθειών στον τομέα αυτό να τιμάται ταυτόχρονα και ο τόπος μας Με τη σειρά της η κα Νάγια Κοντοπούλου, Αλυτάρχης του Ράλι Κύπρος τα τελευταία χρόνια, δήλωσε. «Όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότεροι διεθνής αγώνες στον κόσμο διοργανώνονται εν μέρη από επαγγελματίες και βασίζονται πάνω σε τεράστιους προϋπολογισμούς. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε το βραβείο επειδή σε κάθε Ράλι Κύπρος καταθέτουμε τη ψυχή μας. Κάτι που δεν αγοράζεται από κανένα προϋπολογισμό. Καταφέραμε να ανεβάσουμε τη χώρα μας στο ψηλότερο σκαλοπάτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκόσμια. Πρέπει να είμαστε καθόλα περήφανοι για αυτό το βραβείο. Είναι μια καταξίωση για εμάς προσωπικά, τον αγώνα μας, το Σύνδεσμο μας αλλά και τη χώρα μας γενικότερα». Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 2016 η FIA απένειμε στην κα Κοντοπούλου τον τίτλο του «FΙΑ BestSeniorOfficialoftheseason 2016», σαν αλυτάρχης του Ράλι Κύπρος ενώ εξελέγη και στο συμβούλιο της επιτροπής Ράλι (RallyCommission) της FIA.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:27

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.