O Τζιωρτζής δοκιμάζει Formula Renault

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα δυο δοκιμαστικά στην Formula Renault με την υποστήριξη της Holiday Tours.

Ο Κύπριος πιλότος βρέθηκε στο μονοθέσιο της JD Motorsport, αρχικά στην πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία κι έπειτα στο Circuit de Catalunya στη Βαρκελώνη.

Οι χρόνοι του 20χρονου οδηγού ήταν πολύ ανταγωνιστικοί, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο. Σε αρκετές περιπτώσεις ήταν ταχύτερος από οδηγούς που έλαβαν και πέρσι μέρος στο πρωτάθλημα της Formula Renault 2.0.

«Ήταν σημαντική εμπειρία, καθώς συνδυάστηκε με δοκιμαστικά σε σπουδαίες και ιστορικές πίστες, οι οποίες φιλοξενούν αγώνες της Formula 1» σχολιάζει ο Βλαδίμηρος και προσθέτει: «θέλω να ευχαριστήσω την Holiday Tours που με υποστήριξε στο μέγιστο βαθμό, ώστε να πλησιάσω στο επόμενο σκαλοπάτι της καριέρας μου».

Η συμμετοχή σε ένα από τα πρωταθλήματα της Formula Renault 2.0, αποτελεί στόχο για τον Τζιωρτζή ενόψει του 2018. Πρόκειται για ανώτερο για ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά πρωταθλήματα με κορυφαία σε επίπεδο μονοθέσια.

Μέσω των εμφανίσεων του στη Formula 4 ο Κύπριος πιλότος προκάλεσε το ενδιαφέρον ομάδων της Formula Renault και βρέθηκε σε δοκιμαστικά. Το 2017 ο Τζιωρτζής ήταν τρίτος στο Εθνικό Πρωτάθλημα Formula 4 της Ρωσίας, το οποίο έτρεξε παράλληλα με το πρωτάθλημα SMP F4 NEZ (North Europe Zone).

Σε αυτή τη πορεία πλάι στον Τζιωρτζή βρέθηκαν και φέτος η Eneos Motor Oil, η Psaltis Auto Parts, η INTERTAXAUDIT, η ALCO Filters και η Eurofast, ενώ τον υποστηρίζουν το Πανεπιστήμιο Frederick, τα εστιατόρια Akakiko και το Sana Hiltonia. Τα δύο τελευταία δοκιμαστικά στη Formula Renault 2.0 έγιναν χάρη στην υποστήριξη της Holiday Tours.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:46

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.