Ηττα για την Εθνική Νέων στις καθυστερήσεις, 2-1 από τη Γερμανία

Δυστυχώς χάσαμε εκεί που όλα τέλειωναν και προδιαγραφόταν θετικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια που κατέβαλαν οι διεθνείς μας άξιζε για θετικό αποτέλεσμα όμως στο φινάλε ήρθε το δεύτερο γκολ και μείναμε μόνο με το κέρδος των εντυπώσεων. Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη της Γερμανίας για τον elite round και το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.



Εξαιρετική η παρουσία της ομάδας μας που δημιούργησε ευκαιρίες και για το καλύτερο επί της ισχυρής Γερμανίας που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έγινε μεγάλη προσπάθεια και η εξαιρετική παρουσία της ομάδας μας σχολιάστηκε θετικά και από εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Ο αγώνας αφορούσε το πλαίσιο του δεύτερου ομίλου (πρεμιέρα) και έγινε στο  στο Στάδιο «Am Sommerdamm» της Φρανκφούρτης, στην παρουσία χιλίων θεατών.
Η Γερμανία άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Amenyido και η Εθνική μας ισοφάρισε στο 16’ με τον Νικόλα Ματθαίου.
Εξαιρετική η παρουσία από τους διεθνείς μας στο πρώτο ημίχρονο. Αν εξαιρέσουμε το γρήγορο γκολ και μια φάση στο φινάλε με επικίνδυνο σουτ δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Γιάννη Μιχαήλ και με σωστή οργάνωση  και ταχύτητα είχαμε καλές στιγμές στις επιθετικές μας πρωτοβουλίες.

Η πολύ καλή παρουσία συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες με το Ματθαίου για να πάρουμε προβάδισμα.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα οι Γερμανοί πίεσαν και δυστυχώς για την ομάδα μας χάσαμε με γκολ που ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η Εθνικής μας αγωνίστηκε με τους Μιχαήλ, Σιών, Πηλέας, Καλλής, Αρτυματάς, Λ. Κυράκου, Α. Νεοφύτου, Φιάκας (69' Σιαθάς), Μ. Ανδρέου, Μ. Χαραλάμπους (83' Κκονέ), Ν. Ματθαίου (75' Χατζηπασχάλης).

Το επόμενο μας παιχνίδι είναι προγραμματισμένο το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τη Σλοβακία.
*Σήμερα στις 17:00 θα διεξαχθεί επίσης για τον όμιλο μας ο αγώνας της Σερβίας με τη Σλοβακία.
 
 
ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:35

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
18:34
Διασώθηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος στον κόλπο της Λεμεσού
18:31
Στοχεύουμε στη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης, λέει η Μαρία Παναγιώτου
18:25
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
18:00
Σε ανοδική τάση ο αγροτουρισμός στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Υφ. Τουρισμού
17:57
Αλλαγές και για το Κυπριακό στο προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ
17:46
Συνελήφθη ύποπτος 44 ετών για τον εμπρησμό 12 αυτοκινήτων στο Καϊμακλί
17:42
Αποκλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, ζήτησε η Αννίτα Δημητρίου
17:33
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε 34χρονο για υπόθεση βιασμού της πρώην συζύγου του
17:29
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες στο ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα
17:25
Δυνατή προσωρινή αναστολή εξέτασης αιτήσεων ασύλου για 9 μήνες, λέει η Κομισιόν
17:18
Καθορισμός νομοσχεδίου για τη Δημιουργία Μητρώου Καλλιτεχνών
17:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.