Χριστοφόρου: Πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο

Με προπόνηση αυτή την ώρα στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ ολοκληρώνει η εθνική Κύπρου την προετοιμασία της για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ (αύριο 13/11, 19:00 ΡΙΚ 2, ΡΙΚ HD, Τρίτο).

«Η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά, όπως κάνουμε πριν από κάθε αγώνα και ανυπομονούμε όλοι για την αυριανή αναμέτρηση. Βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση μου. Αυτό που θέλουν είναι να κάνουν έναν καλό αγώνα και να πάρουν τη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια», δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου.

«Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε και τη συμπαράσταση του κόσμου, πρόσθεσε. Σημείωσε επίσης, ότι η ομάδα μας προσεγγίζει με ένα διαφορετικό πλάνο αυτόν τον αγώνα, σε σχέση με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές: «Πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο, να πιέσουμε περισσότερο για να μπορέσουμε να κλέψουμε πιο γρήγορα την μπάλα και επίσης, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Παρά τις τρεις ήττες στους προηγούμενους αγώνες, το κλίμα παραμένει εξαιρετικό στις τάξεις της εθνικής Κύπρου. Αυτό επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ο κ. Χριστοφόρου, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν έχει πάρει ακόμη βαθμούς. «Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι κάνουμε καλή δουλειά, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Για παράδειγμα στον αγώνα με την Ελλάδα, δεν πήραμε αυτό που αξίζουμε και βλέπουν τον αυριανό αγώνα ως την ευκαιρία τους να πάρουν κάτι που δεν πήραν στους προηγούμενους αγώνες», σχολίασε.

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Ηλίας Χαραλάμπους. Επεσήμανε ότι αγώνας απαιτεί προσοχή και δεν υπάρχουν περιθώρια υποτίμησης.  «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και ξέρουμε πως χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι μας γιατί παίζουν πολύ αμυντικά και είναι δύσκολο να διασπαστεί η αμυντική τους γραμμή», είπε αρχικά. Πρόσθεσε ότι μοναδικός στόχος για την ομάδα μας είναι οι τρεις βαθμοί και θα κάνουν ότι μπορούν για να τα καταφέρουν, ζητώντας και από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των παικτών. «Θέλουμε να κάνουν το ΓΣΠ πραγματική έδρα και να μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη», τόνισε ο ακραίος αμυντικός.

Ο αγώνας Κύπρου – Γιβραλτάρ (Κυριακή 13/11, 19:00) θα μεταδοθεί απευθείας από το ΡΙΚ2 και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το ΡΙΚ HD.

Το Γ’ πρόγραμμα ραδιοφώνου το ΡΙΚ, θα μεταδώσει απευθείας, τόσο τον αγώνα Κύπρου – Γιβραλτάρ (Κυριακή 13/11, 19:00), όσο και τον αγώνα Ελλάδας – Βοσνίας (Κυριακή 13/11, 21:45), σε συνεργασία με την ΕΡΑ Σπορ. 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:08

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν 4 drone των ανταρτών Χούθι
09:53
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν 26 ρωσικά drone κατά τη διάρκεια της νύχτας
09:30
Ερωτοκρίτου: Συμπεριφορά που δεν χαρακτηρίζει συντεταγμένο κράτος η καθυστέρηση προϋπολογισμών
09:13
Ορέν Ανόλικ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας έχει αρθεί μόνο για την Κύπρο
08:57
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του στο Ισραήλ με τον ομόλογο του ο υπουργός Ενέργειας
08:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
06:27
Ληστεία με κουκουλοφόρους χθες το βράδυ σε οικία στην Ερήμη.
06:03
Νιγηρία: Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι 137 μαθητές που απήχθησαν πριν από 3 εβδομάδες
05:58
Εκτακτο υπουργικό Συμβούλιο για στοχευμένα μέτρα στήριξης των ευάλωτων
05:49
Ετοιμάζεται να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα η Τουρκία
05:42
Ενώπιον της Βουλής ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ, στην σκιά των απειλών για απεργίες
05:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.