Ανδρονίκου: «Χρήσιμα φιλικά για τη νέα ομάδα που ετοιμάζουμε»

Δύο φιλικούς αγώνες θα δώσει τις επόμενες μέρες η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει στη Λάρνακα (Dimco Αμμόχωστος Επιστροφή) την Εθνική Ελλάδας και την ερχόμενη Τρίτη θα παίξει εκτός έδρας με τη Μάλτα.  Είναι τα πρώτα φιλικά της νέας Εθνικής Ελπίδων που θα αγωνιστεί στην επόμενη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2017.


«Είναι πολύ χρήσιμα αυτά τα φιλικά αφού αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές που έχουμε φέρει στην ομάδα ενόψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων. Κάποια παιδιά που τα τελευταία χρόνια ήταν βασικά στελέχη στην Ελπίδων λόγω ηλικίας έχουν φύγει, όμως, από την στιγμή που στην προηγούμενη διοργάνωση δεν είχαμε στόχους στους τελευταίους αγώνες, είχαμε φροντίσει να φέρουμε κάποιους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές και έτσι να έχουμε πιο ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη, στη νέα Εθνική Ελπίδων. 

Τώρα, στους δύο αγώνες με Ελλάδα και Μάλτα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και στην πράξη κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και τα συμπεράσματα, ενόψει των επίσημων αγώνων θα είναι πολύ χρήσιμα» δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Ανδρονίκου. 

«Στη νέα διοργάνωση ξεκάθαρος στόχος μας θα είναι η διάκριση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε πολύ καλύτερη πορεία από ότι τα τελευταία  χρόνια και αυτή είναι και η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας αλλά και η δική μου. Άρα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε» προσθέτει ο κ. Ανδρονίκου, ο οποίος, παράλληλα οριοθετεί τους στόχους και για τα δύο φιλικά, όσον αφορά το αποτέλεσμα:

«Όταν αγωνιζόμαστε με την Εθνική, εκπροσωπούμε τη χώρα μας και οι στόχοι πάντα είναι οι ίδιοι είτε στα φιλικά, είτε στα επίσημα, δηλαδή, το νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και στους δύο επόμενους αγώνες μας».

Να σημειώσουμε ότι οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων αρχίζουν το Μάρτιο του 2017 με τη συμμετοχή της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει το Δεκέμβριο.

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΗΓΗ ΚΟΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:11

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.